Sztárok, akiknek a csemetéi is jóképűek: Galéria!

szexi sztárcsemeték sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony, a genetika adott esetben egy szerencsés dolog. Ennek köszönhetően sztárapukák és csemetéik is egyformán jóképűek: Fotók!

Van az a mondás, hogy nem esik messze az alma a fájától. Bizonyos családokban ugyanis jól megfigyelhető, hogy szép anyukáknak szép lányai, jóképű apukáknak pedig szintén jóképű fiai születnek.

Persze ez nem szabályszerű, hiszen a genetikai folyamatok útjai teljesen kifürkészhetetlenek, de a sztárok között is akadnak bőven olyan apa-fia párosok, akiknek nem kell a szomszédba menniük egy kis sármért.

Összegyűjtöttük nektek a kedvenc sztárapuka-sztárcsemete párjainkat, így most főleg a hölgyekre gondolva kedveskedünk egy szuper kis galériával. Érdemes jól szemügyre venni a fiúkat, akik közül néhányan még nemrég kisgyerekek voltak, ma meg már inkább szép szál legényekre hasonlítanak.

/1706/Szt_r201763141619

Sztárgyerekek, akik a szüleik pénzét költik

A sztárcsemeték élete egy olyan világ, amit el sem tudunk képzelni. Elképesztő luxus és fényűzés, ahol tényleg minden megvan, ami a szem-szájnak ingere. Míg mások ruhákat, vagy egyszerű játékokat kapnak, nekik méregdrága autókat és jachtokat ajándékoznak, felnőve pedig tovább szórják szüleik pénzét a legelképesztőbb dolgokra. Petra és Tamara Ecclestone kastélyokat vásárolnak, de Brooklyn Beckham is mestere a pénzköltésnek! Ők nem a valóságban élnek, számukra tényleg csak a csillagos ég a határ

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.