Így lépett fel Katy Perry a manchesteri jótékonysági koncerten

Katy Perry jótékonysági rendezvény manchesteri robbantás ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry is részt vett a One Love Manchester néven futó koncerten, melyet a manchesteri robbantás áldozatainak emlékére rendeztek.

Ariana Grande az így befolyt összegett az elhunyt személyek méltó eltemetésére szeretné fordítani. A fiatal sztárt nagyon megviselte, hogy egy ilyen szörnyűségnek adott táptalajt az a bizonyos este, hiszen rengeteg ártatlan ember veszítette életét.

fotó: Getty Images/Kevin Mazur

Többek között Katy Perry is részt vett az eseményen, aki egy különleges ruhában lépett a színpadra. Az alkalomra készített fehér dressz az elhunytak fotóit ábrázolta, az énekesnő hátánál, nyakánál és csuklójánál. Mind a 22 személy arcát magán viselte, akik életüket vesztették azon a tragikus estén - írta meg a Glamour.

Ariana Grande koncertjének 7 legmeghatóbb pillanata

Nehéz volt nem sírni Ariana Grande One Love Manchester koncertjén. Gyerekekkel táncoló rendőrök, Katy Perry különleges ruhája, Robbie Williams megható előadása... csak néhány, a legemlékezetesebb pillanatok közül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.