Celeb vagyok, ments ki innen!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! című nagysikerű műsor hamarosan újra elindul. Néhány szerencsés sztárt ismét száműznek a dzsungelbe, hogy ott mutassa meg, mire képes!

Újraindul a Celeb vagyok, ments ki innen! Hamarosan ismét a dzsungelbe száműznek néhány hazai sztárt, hogy ott boldoguljanak, persze nehezített körülmények között. Ahogy azt már megszokhattuk, az új szériában sem ötcsillagos szállodában lesznek elhelyezve a sztárok, de a csillagos ég alatt alvás nem az egyetlen, amit túl kell élniük.

Újraindul a Celeb vagyok, ments ki innen! Fotó: RTL Klub

Nehezebbnél nehezebb feladatokat kapnak majd, furcsa ételeket esznek, és rengeteg próbatételen kell átesniük, ha szeretnék túlélni az ott töltött időszakot. Azt egyelőre nem tudni, hogy kik lesznek azok a szerencsés hírességek, akik ezúttal kivonulhatnak, de biztos, hogy felejthetetlenélményben lesz részük! Ezt vallják ugyanis azok a sztárok, akik már megjárták a dzsungelt: szívesen emlékeztek vissza a kint eltöltött időre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.