Hajdú Péter barátnője, Eszter a kapcsolatukról beszélt

Forrás: Facebook/Sarka Kata, Hajdú Péter -
Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Sarka Kata és Hajdú Péter már tavaly nyáron szakított, még nem váltak el hivatalosan: hol egyikük, hol másikuk nem ment el a tárgyalásra. Kata azt állítja, nincs új férfi az életében, Péter azonban már hónapokkal ezelőtt a nyilvánosság elé állt új kedvesével, Eszterrel. A fiatal lány most megszólalt a pár válásával kapcsolatban. 

"Nem érint rosszul ez az egész. Egyrészt úgy gondolom, hogy erőszakkal nem szeretnék kikényszeríteni semmit, másrészt szerintem ez az ő dolguk. Szerintem érzelmileg már elváltak, és nekem csak ez számít. Idő kérdése, hogy mikor rendezik a dolgot, de ez semmilyen hatással nincs a kapcsolatunkra" - mondta el a Lokálnak Eszter, aki egyelőre még párja gyerekeivel sem találkozott.

Hajdú Péter, barátnője, Eszter és Sarka Kata Forrás: Facebook/Sarka Kata, Hajdú Péter

"Ez az időszak sohasem könnyű egy gyereknek, a válás elég nagy sokkot okoz, ezért nem erőltetünk semmit. Majd ha ők is úgy gondolják, akkor megtörténik a nagy bemutatkozás. Petivel nagyon jól megvagyunk, nyugi van körülöttünk. Ahogy egyre több időt töltünk együtt, úgy mélyül el a kapcsolatunk" - tette hozzá.

Bíró Ica fotóira maszturbált Hajós András tinikorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-biro-ica-fotoira-maszturbalt-hajos-andras-tinikoraban-mondta-el.htmlA tévés szerda este a Játékszín színpadán, Liptai Claudia és Pataki Ádám – Édeskettes című sütőshow-jának vendégeként mesélte el, micsoda örömet okoztak számára anno Bíró Ica fényképei TV + Sztárok--Hajdú Péter barátnője, Eszter a kapcsolatukról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170607-hajdu-peter-baratnoje-eszter-a-kapcsolatukrol-beszelt.htmlBár Sarka Kata és Hajdú Péter már tavaly nyáron szakított, még nem váltak el hivatalosan: hol egyikük, hol másikuk nem ment el a tárgyalásra. Kata azt állítja, nincs új férfi az életében, Péter azonban már hónapokkal ezelőtt a nyilvánosság elé állt új kedvesével, Eszterrel. A fiatal lány most megszólalt a pár válásával kapcsolatban. TV + Sztárok--Ezért undorodott Ábel Anita a mazsolátólhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-ezert-undorodott-abel-anita-a-mazsolatol-olyan-mint-a-szemolcs.htmlAnita szerda este az Édeskettes című sütő-show-ban Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám mestercukrász vendége. Többek között arról is mesélt, hogy volt egy időszak, amikor bizonyos ételektől nagyon undorodott. Például a mazsolától. TV + SztárokOrigoKommentháború A Nagy Duett Facebook oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-kommenthaboru-a-nagy-duett-facebook-oldalan-janicsak-veca-es-simon-kornel-gyozott.htmlTegnap este véget ért a TV2 sikerműsora, A Nagy Duett. A versenyt Janicsák Veca és Simon Kornél nyerte, Emilio és Ábel Anita már a döntő adás felénél távoztak a műsorból, így a végén Vecáék Erdei Zsolttal és Judyval, valamit a Mádai Vivien-Csipa párossal küzdöttek meg a nézők kegyeiért. TV + SztárokOrigoDisznóvágással és békülős szexszel ünnepelt Pumped Gabo és Ági (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170605-bekulos-szexszel-unnepelt-pumped-gabo-es-agi.htmlDisznóvágásra vitte Pumped Gabo Ágit. Úgy tűnik, hogy Áginak bejött a romantikusnak egyáltalán nem nevezhető program, ugyanis a nap végére az ágyban kötött ki Gabóval. TV + Sztárok--A média tette tönkre Tóth Vera kapcsolatáthttp://www.life.hu/sztarok/20170527-a-media-tette-tonkre-toth-vera-kapcsolatat-mondta-el-a-ridikulben.htmlTóth Vera úgy érzi, a média, azaz konrétan a róla és exéről megjelent újságcikkek miatt ment tönkre kapcsolata. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.