Kiss Endi, a Hooligans dobosa szeretné megszerezni a jogosítványt

Forrás: Galos Mihaly Samu -
Kiss Endi vezetés Hooligans jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Endi újból tankönyv elé ül, mert van valami, amit már évekkel ezelőtt meg kellett volna tanulnia. 

Kiss Endi, a Hooligans dobosa egy beszélgetős reggeli műsor vendége volt, ahol elárulta: újból iskolapadba kényszeríti önmagát, hogy megszerezze a jogosítványt. Állítása szerint nem a tanulással van problémája, egyszerűen

roppant unalmasnak tartja

a KRESZ-t, ezért nem halad vele jól már évek óta.

Endit mindig az aktuális párja fuvarozta, ha éppen nem akart biciklivel közlekedni Forrás: Galos Mihaly Samu

"Egyáltalán nem érdekelnek az autók, az autómárkákat sem tudom. Biciklivel járok. De egy pár éve elkezdett foglalkoztatni ez a gondolat, csak sokáig nem tudtam nekikezdeni ennek a számomra unalmas olvasmánynak" - mondta Endi.

Meghívást kapott a műsorba egy vezetéstechnikai tréner is, aki elárulta, hogy szerinte Endi milyen kvalitásokkal rendelkezik, illetve azt is, hogy mi az, amire szükség van a jogsi megszerzéséhez.

Cicciolina fia egy 18 éves lányért hagyta el a menyasszonyáthttp://www.life.hu/sztarok/20170607-egy-masik-lany-miatt-hagyta-el-a-menyasszonyat-cicciolina-fia.htmlVáratlan fordulat történt Cicciolina fiának magánéletében: 6 év együttlét után, az esküvő kapujában hagyta ott a párját. TV + Sztárok--Ma áll bíróság elé lopási ügyében Lagzi Lajcsi http://www.life.hu/sztarok/20170607-birosag-ele-all-lagzi-lajcsi.htmlGalambos Lajos napja bizonyára feszültséggel teli, hiszen ma áll bíróság elé az áramlopással kapcsolatos ügyben. TV + SztárokOrigoHatalmas bakit követtek Cristiano Ronaldo fotójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170606-ezt-a-hibat-kovettek-el-cristiano-ronaldo-fotojaval.htmlA Nike dolgozói nem vették figyelembe azt a tényt, hogy a rajongók szeretnek mindennek utána járni. Így pedig hamar kiderült a turpisság, és égés lett belőle. TV + Sztárok--Így lépett fel Katy Perry a manchesteri jótékonysági koncerten http://www.life.hu/sztarok/20170606-kulonleges-ruhaban-allt-szinpadra-katy-perry.htmlKaty Perry is részt vett a One Love Manchester néven futó koncerten, melyet a manchesteri robbantás áldozatainak emlékére rendeztek. TV + SztárokOrigoAshley Graham bevallotta: bántalmazták szexuálisanhttp://www.life.hu/sztarok/20170606-ashley-graham-korabban-szexualis-bantalmazas-aldozata-volt.htmlElképesztő titkokat vallott be nemrég Ashley Graham: fiatalabb korában két alkalommal is zaklatták szexuálisan. TV + SztárokOrigoMűsorvezetőként próbálhatja ki magát Pál Déneshttp://www.life.hu/sztarok/20170606-pal-denes-hamarosan-musort-fog-vezetni.htmlPál Dénes hamarosan egy olyan oldalát mutatja majd meg a közönségnek, amit eddig még soha: műsort fog vezetni a fiatal híresség. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.