Schobert Norbi a karrierje állomásairól, első szerelméről és Rubint Rékától mesélt

Rubint Réka Garami Gábor Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal Schobert Norbi mesélt Garami Gábornak a Potyautasban. Karrierje állomásain túl az első szerelméről is beszélt, majd Rubint Rékával való kapcsolatáról vallott. 

Megismerkedésük óta töretlen Schobert Norbi és Rubint Réka szerelme. A fitneszguru a Potyautasban többek között arról is beszélt, hogy bármit megtennének egymással Rékával, ha egy napig nem találkoznak, boldogtalanok, és arra is kitért, hogy felesége egyáltalán nem függ tőle: "Rékának nincs szüksége Schobert Norbira, és mégis szüksége van Schobert Norbira" - mondta. Hogy ezt miképp értette, az alábbi videóból megtudhatod:

Így táncol a kamera előtt Schobert Norbi és lánya, Larahttp://www.life.hu/sztarok/20170605-igy-tancol-a-kamera-elott-schobert-norbi-es-lara.htmlSchobert Norbi a lányával? larával együtt benevezett atinik kedvenc musical.ly klipkészítő bajnokságába... És fel is töltötte a Facebookjára. TV + SztárokOrigoDianáról vallott Camilla hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-dianarol-es-karolyrol-vallott-camilla-hercegne.htmlŐszintén vallott a You magazinnak adott exkluzív interjújában Camilla hercegné férjével, Károly herceggel való egykori viszonyáról. Az apropója Diana hercegnő halálának 20. évfordulója Halálának 20. évfordulója. TV + Sztárok--Ezért undorodott Ábel Anita a mazsolátólhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-ezert-undorodott-abel-anita-a-mazsolatol-olyan-mint-a-szemolcs.htmlAnita szerda este az Édeskettes című sütő-show-ban Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám mestercukrász vendége. Többek között arról is mesélt, hogy volt egy időszak, amikor bizonyos ételektől nagyon undorodott. Például a mazsolától. TV + SztárokOrigoTóth Vera a londoni terrortámadásról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170605-toth-vera-a-juniusi-londoni-terrortamadasrol-posztolt.htmlAhogy Liptai Claudia, úgy Tóth Vera is Facebookon osztotta meg gondolatai a szombat esti londoni terrortámadásról. Az énekesnő mélyen megrendült a történtek miatt. TV + SztárokOrigoMegmutatta új barátnőjét Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20170528-megmutatta-uj-baratnojet-lindat-damu-roland.htmlIsmét halálosan szerelmes Damu Roland. Palácsik Vajna Tímea és az alkoholproblémákkal küzdő Edina után az új választottja Linda, akit a Facebookon mutatott be. TV + Sztárok--Telefonon szakítottak Ábel Anitávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170527-telefonon-szakitottak-abel-anita-szinesznovel.htmlA Nagy Duett népszerű párosának, Anitának és Emiliónak a produkciójukhoz fel kell idézniük egy olyan emléket, ami korábban bánatossá tette őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.