100 milliót örökölt Némedi Mari után Terry Black lánya

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
örökség Terry Black Némedi Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 11 éves Fanni olyan brutális összeget örökölt, amit valószínűleg ilyen fiatalon nem is tud még értelmezni. Nem úgy, mint Mária rokonai, akik megtámadták az elhunyt szinkronszínész végakaratát.

A 64 évesen elhunyt szinkronszínész hatalmas vagyont hagyott maga után. Egy fóti nyaraló, egy szilasligeti ház és három lakás is Mari tulajdonában állt, melyek összértéke nagyjából 100 millió forint.

Némedi Mari az egyik lakását egy jó barátjára, Radics Márkra hagyta, ezen kívül minden egyebet Terry Black lánya, Fanni örökölt. A kislányt a színésznő nagyon szerette, saját gyermekeként kezelte, ezért döntött úgy, hogy ráhagyja az ingatlanjait. A családja azonban nem nézi jó szemmel, hogy ők semmit nem örököltek, ezért meg is támadták Mari végakaratát.

Terry Black lánya iszonyato összeget örökölt Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Mari egész életében a saját lányaként tekintett Fannira. Reggeltől estig együtt voltak. Nem lehetett őket elválasztani egymástól. Fanni tud róla, hogy rá hagytak mindent, de szerintem kislány fejjel még nem fogta fel, mit is jelent ez. Nem tudom konkrétan, mekkora hagyatékról lehet szó, több ember is felbecsülte az örökséget, de mindegyik mást mondott. Van, aki azt mondta, hogy száz- milliós összegre rúg a vagyon, de én hogyan adózzak belőle utána? 42 600 forintos nyugdíjam van, vicc az egész. Tény és való, hogy több ingatlanról és különböző ingóságokról van szó, de most Mari testvérei és az anyja bejelentkeztek az örökségért, holott nem is törődtek vele, még akkor sem, amikor már nagyon beteg volt" - mondta Terry Black a Borsnak.

Elárverezték Terry Black lakását

A budapesti, 125 négyzetméteres lakást állítólag azért árverezték el, mert az előadóművész 152 ezer forintnyi közös költséggel tartozott a társasháznak. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.