Jlo szerelme exeit faggatja

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP -
szerelem Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez ismét fülig szerelmes: jelenlegi választottja a baseball sztár, Alex Rodriguez...

A sármos sportoló nagy nőcsábász hírében áll, legalábbis így volt ez egészen addig, amíg meg nem ismerkedett Jennifer Lopezzel. Nem kisebb nevek vannak hódítási listáján, mint

Cameron Diaz illetve Demi Moore.

Bár a popdívának nem kell a szomszédba mennie egy kis önbizalomért, mégis fél egy újabb csalódástól. Hiába a szexi külső, a pénz és a hírnév, a férfiak tekintetében nem igazán volt eddig szerencséje, éppen ezért biztosra akar menni. Ezúttal azt találta ki, hogy kedvese híres exeit faggatja ki, vajon ők hogyan látják, milyen ember is valójában Rodriguez, tőlük kér tanácsot- írja a Story Magazin.

Lopez és Rodriguez a május 1-jei Met-gálán Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

Azt egyelőre nem tudni, mit mondtak a világsztárok a férfiról, egy azonban biztos: Lopez kisasszony ki sem látszik a szerelemből, annyira odavan párjáért.

Jennifer Lopez egy kórházban fekszik?

"Lopez azonnali kezelésre szorult a Las Vegas-i koncertje után. A pontos állapotáról még nincs hír, de vélhetőleg komoly sérülést szenvedett" - írta a celebekkel foglalkozó lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.