Sarka Kata és Hajdú Péter cégügyekben sem közösködik tovább

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségversenynek, amit eddig Kata Hajdú Péterrel közös cége, a Magyarország Szépe Kft. rendezett, ettől az évtől már a Rogán-Gaál Cecíliával közös vállalkozása a jogtulajdonosa.

A válófélben lévő házaspár cégügyekben sem közösködik tovább.

"Tény, ennek a döntésnek az oka a válás, hiszen az anyagiakban és a közös cégügyekben sikerült megállapodnunk. Amikor most lejárt a szépségverseny külföldi anyavállalata és a Magyarország Szépe Kft. közti szerződés, azt már nem ezzel a céggel újítottam meg, hanem a Cilivel közös Nakama & Partnersszel kötöttünk új szerződést a verseny lebonyolítására. Nem titok, ahogy a többi vállalkozásomban, itt is az vezérel, hogy a cég sikeres legyen. Ugyanazokkal a partnerekkel dolgozunk, mint az elmúlt években, és büszkék vagyunk rá, hogy a brand egyre erősebb" – mondta el Kata a Borsnak a szépségverseny egyik alversenyén, a Miss Talenten.

Amikor még teljes volt a harmónia: Sarka Kata és Hajdú Péter Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Manapság már a szépségversenyen nem az az elsődleges szempont, hogy valakinek tökéletes legyen az alakja, sőt a világversenyen sokkal fontosabb az, hogy a lányoknak milyen a személyisége, bikinis forduló a Miss Worldön például nincs is. Mi is folyamatosan figyeljük őket, ha valaki folytonosan késik, hisztizik, nem lehet vele együtt dolgozni, abból biztosan nem lesz királynő" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.