Tinikori fotót villantott Tóth Vera

Forrás: Tóth Vera -
fotó tinédzser Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotót mutatott magáról a 32 éves énekesnő. Emlékeztek még arra hogyan festett 19 évesen? 

Tóth Vera nem mindennapi fotót posztolt magáról a közösségi oldalán. A felvétel 2004-ben készült a Megasztár után, ekkor Vera mindössze 19 éves volt. A követői nagyon imádták ezt a kis visszatekintést, rengeteg kedvelést és számos hozzászólást is kapott.

Sokan felemlegették az énekesnőn látható boxcipőt, ami a kétezres években hatalmas divat volt férfiak és nők körében egyaránt. Az éppen csak nagykorú Vera nagyon sokat változott a retro fotó óta.

Igazi nővé cseperedett, egy bombázó sztárrá, aki után csak úgy döglenek a férfiak. Főleg, mióta megszabadult a súlyfeleslegétől, bár állítása szerint korábban sem okozott neki gondot a pasizás.

Tóth Vera dekoltázsáról nem tudjuk levenni a szemünket

Az énekesnő nem szégyenlősködik, rengeteg fotózáson vesz részt, interjúkat ad és szexi képeket is posztol a fogyása után. Így tett most is. Vera, aki szerint újabban félnek tőle a férfiak, bámulatos dekoltázsfotót helyezett el az Instagramján: Fotó!

Hódi Pamela lett a legjobb anyahttp://www.life.hu/sztarok/20170609-hodi-pamela-nyerte-a-legjobb-anya-cimet.htmlHódi Pamela boldogabb mint valaha, hiszen ő nyerte meg a legjobb anyának járó díjat. TV + SztárokOrigoHujber Ferenc hónapok óta nem szerepelt: állítólag bujkálhttp://www.life.hu/sztarok/20170609-hujber-ferenc-honapok-ota-nem-szerepelt.htmlAz ominózus Mokka-interjút követően Hujber Ferenc eltűnt a nyilvánosság elől. A színész sok mindent összehordott élő adásban, utána viszont nem akart nyilatkozni. Sokan azt gondolták, direkt bujkál, de most kiderült, hol is tölti az idejét. TV + SztárokOrigoBebizonyosodott: Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina együtt vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20170609-vastag-csaba-es-gorgenyi-fruzsina-egyutt-vannak.htmlAz Abigél színházi előadása után látták együtt az énekest és a színésznőt. Kézen fogva távoztak. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÁllítják: kinyittatta a hatóság Gáspár Győző széfjeithttp://www.life.hu/sztarok/20170609-kinyittatta-a-hatosag-gaspar-gyozo-szefjeit.htmlIsmét nyomoz Gáspár Győző után a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Csütörtökön egy belvárosi pénzintézetben lévő trezorjait kutatták át. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEzt a fricskát kapta a közösségi oldalon Vajna Timi http://www.life.hu/sztarok/20170608-a-pomazi-vajna-timeat-imadja-ujabban-az-internet.htmlNemrég indult útjára Pomázi Vajna Tímea néven egy közösségi oldal, ahol egy nő igyekszik a magyar valósághoz viszonyítva reprodukálni Vajna Timi szexibbnél szexibb fotóit. Te mit gondolsz róla? TV + Sztárok--Peller Anna egy meghitt mozizásra vágyik leginkábbhttp://www.life.hu/sztarok/20170608-peller-anna-eletebol-a-mozizas-elmenye-hianyzik.htmlPeller Anna életét most szinte 100%-ig a munka tölti ki. Emellett jóformán semmire nincs ideje, alváshiányban telnek a mindennapjai, és van olyan program is, amire már évek óta nem került sor a magánéletében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.