Ördög Nóra a Balatonról posztolt: Fotó!

Siófok lángos Ördög Nóra Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóri ritka fotót posztolt a közösségi oldalára: így néz ki a műsorvezető, mikor két kézzel tolja . magába a sajtos-tejfölös lángost.

Nem csoda, hogy Nóri azonnal kiposztolta az idei év első lángosát az Instájára, hiszen az Ázsia Expressz forgatása miatt bizonyára már hiányoztak a hazai ízek és szagok. A családnak ugyan feledhetetlen élményekben volt része, de azért egy idő után az embernek hazahúz a szíve akár a világ legszebb tájáról is.

Az idei első.❤️ #lángos #balcsi #nemzetiregatta #éhesvagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Nóri fotója olyan jól sikerült, hogy akár egy lángos reklámnak is jó lenne. Már attól is összefut a nyál a szánkban, ha megpillantjuk az íncsiklandó ételt, amelynek az íze mindannyiunk emlékezetében élénken él.

Nóri posztja alatt sorra gyűlnek a kommentek. Sokan jó étvágyat kívánnak neki, mások pedig irigykednek a fantasztikus ebédje miatt. Természetesen, már 5000 feletti lájkszámnál jár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.