Lengyel Tamás szabadúszóként folytatja színészi karrierjét

Lengyel Tamás Eszenyi Enikő Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő hírt közölt a híres színész a közösségi oldalán: felmondott a Vígszínházban.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, idén márciusban Stohl András felmondott a Vígszínházban, és azóta szabadúszóként folytatja a pályafutását. Elmondása szerint több olyan felkérést is kapott, amit társulati tagként nem tudott elvállalni, ezért döntött az önállóság mellett.

Most pedig Lengyel Tamás távozott az Eszenyi Enikő által vezetett társulattól. A fiatal sztár 2011-ben csatlakozott a Vígszínházhoz, de a közösségi oldalán közölt információ szerint ez az időszak véget ért: "Ma játszottam utoljára a VÍGSZÍNHÁZBAN, mint társulati tag. A következô évadban már szabadúszó leszek. Csak a Jóembert keresünkben láthattok. Szeretem ezt a színpadot, nézzétek, milyen csodás a kilátás!"

Korábban nagy elvándorlás indult a Vígszínházból, a színészek mellett technikusok és színházi dolgozók mondtak fel. A felmondási hullámról itt írtunk korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.