Stohl András békés kapcsolatot ápol egykori kedvesével

Fotó: Dudás Szabolcs - Origo -
Stohl András vallomás magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András őszintén mesélt a szakítása részleteiről, de az új kedvese is szóba került. 

Ahogy azt a Life.hu megírta, Stohl András 12 év után elhagyta a családját, és már egy ideje nem is bújkálnak az új kedvesével, akivel nagyon boldogok. A sztár őszintén mesélt a jelenlegi helyzetről, és tűnik, sikerült mindenkinek békében elválnia a másiktól.

"Ancsival rendben vagyunk, hála istennek! Azért nyilván nagyon nehéz ez! Tizenkét év után egy szakítás fájdalmas, de mindketten felnőttek vagyunk, és mindketten szeretjük a másikat – és természetesen a gyerekeket. Ezért is azt gondolom, hogy mindezt nagyon kulturáltan, és emberi módon sikerült megoldanunk. Normálisan." - mondta András.

Stohl András a magánéletéről mesélt Fotó: Dudás Szabolcs - Origo

Azt is megtudtuk, hogy a színész új szerelme hogyan élte meg a változással teli időszakot:

"A párom ebből a szempontból könnyebb helyzetben van. Benne nincs fájdalom, a fájdalom Ancsiban van. Ő nyilván nagyon nyitott lenne arra, hogy segítsen nekem bármiben. Így ismert meg, ezzel pontosan tisztában van, és el is fogadta ezt. És ő is pontosan látja ma már, hogy nem mulatozni járok, hanem dolgozni" - írta meg a Bors.

Stohl András friss kapcsolatáról áradozott

Stohl András színészkollégája, Papp János vendége volt egy beszélgetésen, amelynek célja a Miklós-téri iskolában élő gyerekek támogatása. A színészt többek közt a szerelemről kérdezték, ő pedig szokatlan őszinteséggel beszélt a témáról, gyermekeiről és az új kedveséről is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.