Karambolozott a TV2 tudósítója, Csehy András

Forrás: TV2 -
Karambol Csehy András autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfő reggeli csúcsforgalomról tudósított volna Csehy András, de nem jutottak el a tervezett végállomásig, ugyanis hátulról beléjük szaladtak.

A TV2 riportere az Astoriánál kialakult dugóról tudósította volna a Mokka nézőit, de sajnos odáig már nem jutottak el: úton a helyszín felé a stáb balesetet szenvedett.

Karambolozott a TV2 tudósítója Forrás: TV2

Csehy András riporter és a csapat többi tagja az Erzsébet hídon ragadtak mégpedig azért, mert hátulról beléjük szaladt egy másik autó.

Sajnálatos módon minket is utolért a hétfői csúcsforgalom, ugyanis egy hármas karambolba sikerült belecsúsznunk.

Alekosz és a barátnője minibulit rendezett: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170612-fergeteges-bulit-csapott-alekosz-es-a-baratnoje.htmlNem mindennapi videók kerültek fel Alekosz közösségi oldalára: mostmár mi is tudjuk, hogy milyen az, mikor a sztár háza táján beindult az élet. TV + Sztárok--Alekosz válaszolt az őt ért vádakra: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170612-alekosz-facebook-videoban-valaszolt-a-vadakra.htmlAlekosz és a barátnője mulatozással töltötték a hétvégét. Ma reggelre meg is lett az önfeledt mulatozás böjtje. TV + SztárokOrigoPumped Gabo kolbászát eszi kedvese, Ági (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170612-pumped-gabo-kolbaszat-nyalogatja-agi.htmlPumped Gabo és Ági igazából már nem nagyon tudnak meglepetést okozni, ám ezúttal mégis leesett az állunk... TV + SztárokOrigoSzorcsik Vikit tehetségkutató műsorvezetőjének hívták: átverés volthttp://www.life.hu/sztarok/20170612-szorcsik-vikit-tehetsegkutato-musorvezetojenek-hivtak.htmlSzorcsik Viki egy kisváros tehetségkutatójának lett volna a műsorvezetője, de hiába egyezett meg a szervezőkkel, azok végül lemondták a felkérést. A színésznő felháborodott, mert szerinte az egyik helyi főnök barátnőjének kellett a lehetőség, ezért kosarazták ki őt.TV + SztárokOrigoDévényi Tibort nem lekergették, önszántából hagyta ott a színpadothttp://www.life.hu/sztarok/20170612-devenyi-tibort-nem-lekergettek-onszantabol-hagyta-ott-a-szinpadot.htmlAhogy írtunk róla, lekergették a színpadróla Harley fesztiválon Dévényi Tibi bácsit, aki fellépése alatt Kis Grofó nótájával próbálta szórakoztatni a közönséget, amely azonban nem lelkesedett ezért. Most elmondja, mi is történt valójában: állítja, valóban voltak indulatok, de dobálózás nem történt. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoTóth Andi kiválaszthatta, kivel csókolózik a Válótársakbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170607-toth-andi-kivalaszthatta-kivel-csokolozik-a-valotarsakban.htmlA Válótársakban egy könnyűvérű lányt formál meg Tóth Andi, ami nagy kihívás számára, de a következő évadban könnyítettek a helyzetén. Kiválaszthatta, kivel akar csókolózni! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.