Szorcsik Vikit tehetségkutató műsorvezetőjének hívták: átverés volt

Forrás: Fem3 -
műsorvezető Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Viki egy kisváros tehetségkutatójának lett volna a műsorvezetője, de hiába egyezett meg a szervezőkkel, azok végül lemondták a felkérést. A színésznő felháborodott, mert szerinte az egyik helyi főnök barátnőjének kellett a lehetőség, ezért kosarazták ki őt.

Szorcsik Vikit egy kisváros kereste meg azzal az ötlettel, hogy csinálnának ott egy helyi tehetségkutatót, aminek ő lehetne a műsorvezetője. Alapos átbeszélés után Viki igent mondott, az árról is megegyeztek, sőt még fellépőt is javasolt a rendezvényre, amiből végül őt kihagyták. Nagyon felháborodott a színésznő.

Szorcsik Vikit átverték Forrás: Fem3

Miután az árról megegyeztünk, közölték, csak a döntőre tudnának megfizetni, és segítséget kértek, ismerek-e olyan sztárt, aki aznap még ráérne.

mondta a Borsnak"Ez nonprofit rendezvény, úgy tűnt, lesz rá pénz, hogy ki tudjuk Vikit fizetni, de nem lett. Fel akartunk ajánlani más rendezvényre felkérést, de elzárkózott"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.