Tom Hardy közösségi oldalán búcsúzott el legjobb barátjától, Woodytól: Fotó!

gyász házikedvenc Tom Hardy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennyi közösen eltöltött év után nem csoda, hogy Tom és Woody teljesen összenőttek. A színész szívfacsaró sorokkal búcsúzott a kedvencétől. 

Tom Hardy nyilvánosan gyászolja a kutyája elvesztését. A 49 éves viking külsejű színész ország világ előtt írt hosszú búcsúbeszédet a háziállatához, aki az évek során nagyon a szívéhez nőtt.

"Egy igazi angyal volt, és egyben a legjobb barátom. Rengeteg eseményt éltünk meg együtt (...) Számos forgatáson volt ott velem, rengeteg kollégámmal találkozott. Csupa jóság és szeretet élt benne, semmi rossznak jele sem volt soha. Általában nem szoktam beszélni a családomról és a barátaimról, de ez most egy kivételes helyzet" - írta Hardy.

A színész még egy videóval is készült, melyben a legszebb közös pillanataikat foglalta össze.

Bereczki Zoltán már nem él egyedül: Ő a társa!

Bereczki Zoltán a közösségi oldalán tett közzé egy fotót, melyen jól látszik, hogy a színész milyen büszkén mutatja be újdönsült társát. Nagyon cukik együtt: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.