Súlyos állapotban került a kórházba a volt magyar X-Faktoros

Forrás: Hajnal András/RTL Sajtóklub -
X-Faktor Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács László, azaz Stone a 2012-es X-Faktorban jutott be a döntőbe. Az énekes a Blikknek mesélt arról, hogy majdnem tragédia lett a nyaralásából. És patkányokkal teli kórházba került.
Súlyos állapotban került a kórházba Stone Forrás: Hajnal András/RTL Sajtóklub

Itthon derült ki, hogy Stone aortája is 90 százalékban elzáródott. Teljesen befeketedett a jobb keze a gyűrűs- és kisujja. Három műtéten esett át, 10 kilót fogyott. (forrás: Blikk)

Radics Gigi került Tóth Gabi helyére az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170517-radics-gigi-az-uj-mentor-az-idei-x-faktorban.htmlKiss Ramóna vezeti az X-Faktort Istenes Bence helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20170516-kiss-ramona-vezeti-az-x-faktort-istenes-bence-helyett-2017ben.htmlRadics Gigi váltja Tóth Gabit az X-Faktor zsűrijébenhttp://www.life.hu/sztarok/20170516--radics-gigi-valtja-toth-gabit-az-x-faktor-zsurijeben-2017ben.htmlPetics Kristóf, az X-Faktorból kizárt énekes rossz körülmények között élhttp://www.life.hu/sztarok/20170412-petics-kristof-az-x-faktorbol-kizart-enekes-rossz-korulmenyek-kozott-el.htmlLopással vádolták az X-Faktor énekesét, Samu Krisztina Mazsithttp://www.life.hu/sztarok/20170331-lopassal-vadoltak-az-x-faktor-enekeset-samu-krisztina-mazsit.htmlIstenes Bence nélkül folytatódik az X-Faktorhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-istenes-bence-nelkul-folytatodik-az-x-faktor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.