gazdagság sztárok fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forbes magazin minden évben készít egy listát a 100 legjobban kereső sztárról. Íme az idei sorrend!

Az ötödik legjobban kereső személy nem meglepő módon Cristiano Ronaldo, aki 24,6 milliárd forintos bevétellel rendelkezik. Őt előzte meg éppen csak egy kicsivel a híres rapper, Drake, aki 24,9 milliárd forintnak megfelelő összeget zsebel be.

Az ötödik helyen végzett Cristiano Ronaldo Forrás: AFP/Christof Stache

A top 3-as dobogó alsó fokán áll a Harry Potter könyvek szerzője, JK Rowling, a maga 25,2 milliárdos bevételével. Őt előzte meg

Beyoncé, aki 27,8 milliárd forintot keres.

Az énekesnő egyébként csúnyán lehagyta a párját, aki ugyan szintén tagja az előkelő 100-asnak, de csupán csak az 55. helyen végzett.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Az első helyezett pedig egy olyan sztár lett, aki tavaly mindössze a 23. helyezést érte el: Sean Combs, azaz Puff Daddy. A rapper nem kevesebb, mint 34,2 milliárd forintot keres - írta meg a Mirror.

Így élnek a dubaji milliárdosok elkényeztetett gyerekei

Íme, azok a dubaji milliárdos kölykök, akinek csak egy problémájuk van, mégpedig az, hogy mire szórják el a temérdek mennyiségű pénzüket. Hihetetlen luxusban és fényűzésben élnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.