Kulcsár Edina autóbalesetet szenvedett

Forrás: Marton Szilvia / Origo -
Kulcsár Edina autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és egy civil személy balesetezett, összekoccantak autóikkal. Mivel nem tudtak megegyezni, rendőrt kellett hívni.

Kulcsár Edina autóbalesetet szenvedett, kocsijával egy másik autósnak koccant. Mivel nem tudtak megegyezni arról, hogy ki volt a hibás, rendőrt kellett hívniuk. A balesetben érintett B. István szerint Edina vétkezett, a szépségkirálynő szerint pedig a másik sofőr a felelős.

Kulcsár Edina balesetet szenvedett Forrás: Marton Szilvia / Origo

Mivel nem tudtuk megoldani a problémát, rendőrt hívtunk, ám számomra érthetetlen módon engem szondáztattak meg"

mondta a Blikknek"Szerintem az a legrosszabb, ha nem állok ott a padkán, akár a járdára is felmehetett volna, ahol sokkal nagyobb balesetet okozhatott volna Edina"

Hajdú Péter és barátnője, Eszter nem posztolnak közös fotókat!http://www.life.hu/sztarok/20170614-hajdu-peter-es-baratnoje-nem-posztolnak-kozos-fotokat.htmlHajdú Péter és barátnője, Eszter márciusban vállalták fel kapcsolatukat, azóta pedig folyamatosan posztoltak képeket, de már több mint egy hónapja egyetlen közös képet sem tettek közzé. Vajon mi történt? TV + Sztárok--10 dolog, amit te sem tudtál a Szex és New Yorkrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170613-titkor-a-szex-es-new-york-cimu-sorozatrol.htmlAz 1998-ban indult sorozat sokak kedvence lett az évek során. Ugyan már 2004 óta nem forgatnak új részeket, mégis sikerült olyan infókat gyűjteni a filmről, amiket mi sem tudtunk. Te igen? TV + Sztárok--Hódi Pamela régi sérelméről vallott: ezt a személyt gyűlöli - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170613-hodi-pamela-regi-serelmerol-vallott.htmlHódi Pamela múltjában vannak olyan sérelmek, amiket nem tudott kiadni magából. Egy ilyet árult el nemrég a tévé kamerái előtt. Erős szavakkal kezdte a mondandóját: "Gyűlöllek, hagyd abba, amit csinálsz". TV + SztárokOrigoVeszélybe került Hódi Pamela és Berki Krisztián esküvője http://www.life.hu/sztarok/20170614-veszelybe-kerult-hodi-pamela-es-berki-krisztian-eskuvoje-beszelgetniuk-kell.htmlHatalmasat változtatott Berki Krisztián életén az Ázsia Expressz forgatása. Állítja: visszatalált önmagához. Most úgy érzi, le kell ülnie beszélgetnie Pamelával, mielőtt összeházasodnak. TV + Sztárok--Hajdú Péter a magánéletéről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170614-hajdu-peter-a-maganeleterol-beszelt-a-potyautasban.htmlHajdú Péter a magánéletéről beszélt Garami Gábornak a PotyaUtas legújabb részében. Hozzátette, nem a válása a kedvenc témája, hiszen úgyis ezzel van tele a média. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMádai Vivien arról beszél, hogyan rúgta ki az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20170614-madai-vivien-arrol-beszel-hogyan-rugta-ki-az-rtl-klub.htmlA műsorvezető a Micsoda nők!-ben beszélt arról, hogy anno, amikor még a ValóVilág délutáni kísérőműsorát, a Neked Valót vezette, hogyan bocsátották el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.