színésznő szimpátia Muri Enikő énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi énekesnő őszintén mesélt arról, hogy milyen a megítélése mások szemében: állítása szerint sokszor előítéletek áldozata. 

Ahogy azt a Life.hu megírta, Muri Enikő a Sugarloaf együttes újdonsült énekesnője, aki az új zenekarnak köszönhetően rengeteg kihívással néz szembe. Elmondása szerint a hírnév egy igen kétélű dolog, mert időnként ismeretlenül is negatív kritikákat kap.

"Egyébként ismeretlenül velem is előítéletesek az emberek. Vagy nem vagyok szimpatikus, vagy legyintenek egyet, hogy na lássuk, mit tud ez a lány. Első körben nem tudnak hova tenni, egy kis beszélgetés után gyakran mondják, hogy teljesen mást gondoltak rólam, mint amilyen vagyok, és pozitívan csalódtak" - mesélte Enikő.

Muri Enikő sokszor érzi magát előítélet áldozatának Forrás: Muri Enikő / Facebook

Azon is szokott gondolkodni, hogy vajon mi okozhtatja az emberekben a negatív képet, és véleménye szerint ez összefüggésben lehet a vonásaival, a mimikájával:

"Csak találgatni tudok. Érdekes módon többen is azt taglalták, hogy van egy félrevezető, fura arcmimikám, amikor figyelek valamire, és gyakran túl szigorúak a vonásaim" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.