Vilmos és Harry úgy érzik, cserbenhagyták anyjukat, Dianát

Forrás: AFP/Johnny Eggitt -
Vilmos herceg Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és Harry úgy érzi, életében nem tudták megvédeni az anyjukat, ezért szeretnének most kiállni érte. Ezért vállalták el a Dianáról szóló dokumentumfilmben való szereplést is.

A BBC készít dokumentumfilmet Dianáról, melyben Harry herceg és Vilmos is vállalt szereplést, nem véletlenül. A hercegné 1997. augusztus 31-én vesztette életét egy autóbalesetben, akkoriban Vilmos 15, Harry pedig 13 éves lehetett. Hiába voltak nagyon fiatalok, mégis bűntudatot éreznek azért, hogy nem tudták édesanyjukat megvédeni.

Harry és Vilmos úgy érzik, cserbenhagyták az anyjukat Forrás: AFP/Johnny Eggitt

úgy érezzük, tartozunk neki ennyivel. Amikor fiatalabbak voltunk cserbenhagytuk őt, nem tudtuk megvédeni”

Ugyanakkor csodálatos is volt, visszanézve úgy gondolom,

gyönyörű, hogy anyám milyen nagy hatást gyakorolt az emberekre”

- mondta Harry.

A 7 legigazabb idézet Diana hercegnőtől

Diana hercegnő élete során sokakat segített, nem csoda, ha halála még most is rengeteg embernek fáj, többeknek példaképe is volt. Íme, 7 idézet a hercegnőtől, ami megmutatja, milyen jó ember is volt ő. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Elsőre sokan nem szimpatizálnak Muri Enikővelhttp://www.life.hu/sztarok/20170614-muri-eniko-sokszor-eloiteletek-aldozata.htmlA szexi énekesnő őszintén mesélt arról, hogy milyen a megítéltetése mások szemáében: állítása szerint sokszor előítéletek áldozata. TV + SztárokOrigoNaplementés fotót posztolt Tillahttp://www.life.hu/sztarok/20170614-romantikus-fotot-mutatott-till-attila.htmlA híres műsorvezető ritkán enged betekintést a magánéletébe, ám ezúttal mutatott egy meghitt fotót a kedvesével. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina autóbalesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20170614-kulcsar-edina-balesetet-szenvedett.htmlKulcsár Edina és egy civil személy balesetezett, összekoccantak autóikkal. Mivel nem tudtak megegyezni, rendőrt kellett hívni. TV + Sztárok--Hajdú Péter és barátnője, Eszter nem posztolnak közös fotókat!http://www.life.hu/sztarok/20170614-hajdu-peter-es-baratnoje-nem-posztolnak-kozos-fotokat.htmlHajdú Péter és barátnője, Eszter márciusban vállalták fel kapcsolatukat, azóta pedig folyamatosan posztoltak képeket, de már több mint egy hónapja egyetlen közös képet sem tettek közzé. Vajon mi történt? TV + Sztárok--Veszélybe került Hódi Pamela és Berki Krisztián esküvője http://www.life.hu/sztarok/20170614-veszelybe-kerult-hodi-pamela-es-berki-krisztian-eskuvoje-beszelgetniuk-kell.htmlHatalmasat változtatott Berki Krisztián életén az Ázsia Expressz forgatása. Állítja: visszatalált önmagához. Most úgy érzi, le kell ülnie beszélgetni Pamelával, mielőtt összeházasodnak. TV + Sztárok--Hajdú Péter a magánéletéről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170614-hajdu-peter-a-maganeleterol-beszelt-a-potyautasban.htmlHajdú Péter a magánéletéről beszélt Garami Gábornak a PotyaUtas legújabb részében. Hozzátette, nem a válása a kedvenc témája, hiszen úgyis ezzel van tele a média. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.