53 éves lett a Courtney Cox: Boldog születésnapot!

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
Jóbarátok Courtney Cox születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Courtney Coxot a Jóbarátok című sosorzatból ismerhetik főként az emberek, de karrierjét igazából egy videoklipnek köszönheti. Ha ott nem táncikált volna, akkor sosem ismertük volna meg Monica Gellerként.

Courtney Cox a Jóbarátoknak köszönheti, hogy az egész világ ismeri, de nem ez volt a kezdő lökés. A színésznő egy videolkip miatt került be a köztudatba. Talán még Courtney Cox sem gondolta, hogy egy Bruce Springsteen klip fogja elindítani őt a világsztárság felé, mégis így történt. A Dancing in the Dark-ban szerepelt a színésznő, és

szó szerint betáncolta magát a filmiparba.

Courtney Cox 53 éves lett Forrás: AFP/Frazer Harrison

Courteny Cox első filmes sikerét az Ace Ventura: Állati nyomozóban aratta 1994-ben, és még ugyanabban az évben elkezdte forgatni a Jóbarátokat, ami igazi hírnevet hozott a számára, ráadásul legjobb barátnőjét is a sorozatnak köszönheti. Jennifer Anistonnal ugyanis nemcsak a Jóbarátokban alakítottak barátokat, ők a való életben is azok lettek, és azok is maradtak. Az 53 éves Courtney Cox a sorozat után is kapott filmszerepeket, de ő mindenkinek csak Monica Geller marad!

/1507/Ennyi20157422193Sarka Kata reagált Hajdú Péter és barátnője, Eszter válságárahttp://www.life.hu/sztarok/20170615-sarka-kata-reagalt-hajdu-peter-es-baratnoje-valsagara.htmlÁllítólag Hajdú Péter és barátnője, Eszter kapcsolata állítólag már nem olyan idilli, mint amilyen egykor volt, Sarka Katának is megvan erről a véleménye.TV + SztárokOrigoTóth Vera nagyon dögösen rázzahttp://www.life.hu/sztarok/20170615-toth-vera-razza-a-popsijat.htmlTóth Vera popsirázós videóval örvendeztette meg a rajongóit az Instagramon.TV + Sztárok--Folytatódik Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügye: kilakoltathatják a műsorvezetőthttp://www.life.hu/sztarok/20170615-folytatodik-partos-csilla-es-pecsi-ildiko-ugye.htmlPécsi Ildikó és Pártos Csilla vitája már évek óta tart, mostanáig nem sikerült pontot tenni az ügy végére. Ha a lakáskiürítési perben a bíróság ismét Pécsi Ildikónak ad igazat, akkor Pártos Csillának és fiának el kell hagyniuk otthonukat. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSztárok, akik a gazdagság ellenére is nagyon fukarok http://www.life.hu/sztarok/20170614-sztarok-akik-borzalmasan-fukarok.htmlA legnagyobb sztárokról azt gondolnánk, hogy ennyi vagyonnal a zsebükben nem jellemző rájuk a fukarkodás. Pedig de! TV + Sztárok--Reneé Zellweger folytatná a Bridget Jonesthttp://www.life.hu/sztarok/20170614-a-bridget-jones-sztarja-nem-akarja-abbahagyni.htmlReneé Zellweger imádja Bridget Jones karakterét, olyannyira, hogy akár leforgatná a negyedik részt is... TV + Sztárok--Gáspár Laci kapta a legkisebb kocsit a mentorok közül: kiborult - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170614-gaspar-laci-kapta-a-legkisebb-kocsit-a-mentorok-kozul.htmlAz X-Faktor első válogatója lezajlott, de nem múlt el botrányok nélkül: Gáspár Laci teljesen kiborult, Radics Gigire lett féltékeny! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.