Britney Spearst szexuális zaklatással és gyermekei bántalmazásával vádolták

Forrás: NORTHFOTO/Hahn Lionel/Abaca Usa -
Britney Spears szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexuális zaklatással vádolta Britney Spears testőre az énekesnőt, valamint azzal is, hogy bántalmazza a gyermekeit. Kártérítést követelt az őt ért pszichés sérülésekért.

Britney Spearst ellen 2010-ben indult szexuális zaklatás miatt ügy, ugyanis volt testőre feljeletette őt. Fernando Flores azt állította, hogy az énekesnő állandóan meztelenkedett előtte, folyamatosan kellette magát és kényelmetlen, kínos szituációkba hozta őt. A testőr panaszt tett az őt alkalmazó cégnél is, de süket fülekre talált a problémája, ezért fordult a bírósághoz.

Britney Spearst szexuális zaklatással vádolták Forrás: NORTHFOTO/Hahn Lionel/Abaca Usa

A testőr több esetről is beszámolt, amikor szexuális zakaltásnak volt kitéve. Fernando elmondta, az énekesnő folyamatosan elejtette az öngyújtóját, hogy mikor felveszi, láthatóvá váljanak a fedetlen nemi szervei. És sokszor jelent meg előtte teljesen meztelen. Egy alkalommal a nappaliban állt pucéran Britney. "

láttam, hogy a nappaliban áll a kanapé mellett pucéran.

Daily Mail

azt is állította Britneyről, hogy nem mosdott eleget és a gyermekeit is bántalmazta.

A jogi hercehurca két évig tartott az énekesnő és a testőr között, de végül sikerült megegyezniük. Fernando temrészetesen pénzt kért az őt ért pszichés károk miatt, de az, amit kapott a perköltségekre sem volt elég.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.