Sztárok, akik meggyilkolták a szerelmüket: Oscar Pistoriustól Robert Blake-ig

Oscar Pistorius Robert Blake
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálványozzuk őket, felnézünk rájuk, míg ki nem derül, hogy a sztárok is ugyanolyan emberek, mint a többi, ha nem rosszabbak. Ez az öt híresség szinte biztosan rosszabb az átlagembereknél, hiszen az ő kezükhöz vér tapad: szerelmüket végezték ki a sztárok.

Oscar Pistorius

Oscar Pistorius Forrás: AFP

2013-ban, éppen Valentin-napon lőtte agyon barátnőjét Oscar Pistorius paralimpikon, tárgyalását az egész világ figyelemmel kísérte. A sportoló végig ártatlannak vallotta magát, azzal védekezett, hogy betörőnek nézte kedvesét, ezért húzta meg a ravaszt. A paralimpikon nem viselte túl jól a tárgyalást, védekezése ellenére mégis szándékos emberöléssel vádolták meg, de csupán hat évet kapott.

Robert Blake

Robert Blake Forrás: Getty Images

Az amerikai színész találta meg holtan a feleségét saját autójukban. Egy közös vacsoráról tartottak hazafelé, beültek az autóba, de Robert Blake még visszament az étterembe, mert otthagyta a fegyverét. Mire újra a kocsihoz ért, a felesége már halott volt, lelőtték. A gyilkossággal a színészt vádolták, mert nem volt felhőtlen a viszonya feleségével, úgy gondolták, így akart megszabadulni a nőtől, hogy egyedül nevelhesse közös gyermeküket. Közvetlen bizonyíték hiányában felmentették a színészt.

O.J. Simpson

O.J. Simpson Forrás: Pool / AFP

Igazi médiaszenzáció volt az amerikai focista tárgyalása, szóról szóra mindent végigkövetett a sajtó. A sportolót volt felesége és annak barátja meggyilkolásával vádolták meg. Azzal gyanúsították, hogy a sportoló elment volt feleségéhez, és miután a nő ajtót nyitott, megkéselte őt, majd a barátját is. Végül elegendő bizonyíték hiányában felmentették Simpsont.

Brynn Hartman

Phil Hartman és az őt meggyilkoló felesége, Brynn Hartman Forrás: Getty Images

A színésznő álmában gyilkolta meg férjét: amíg a népszerű színész, Phil Hartman aludt, felesége pisztolyt szorított a halántékához és három lövéssel végzett vele. Eközben a gyerekek a szomszéd szobában aludtak. Brynn tette után egy barátjához vezetett, neki mondta el sokkos állapotban, hogy mit tett. Együtt mentek vissza a helyszínre. Amint a barát megbizonyosodott a szörnyűségről, tárcsázta a rendőröket. Nem volt esélyük letartóztatni a nőt, ő ugyanis amire megérkeztek saját magával is végzett. Soha nem derült ki, hogy Brynn, miért gyilkolta meg a férjét.

Paul Snider

Paul Snider Forrás: AFP

Az őrülten féltékeny férj azért végzett csodás feleségével, mert az el akart válni tőle. Paul Snider a gyönyörű modellt és színésznőt, Dorothy Strattent vette el. Dorothyt 17 évesen fedezték fel, Playboy-címlapokon és kisebb sci-fikben szerepelt. Paul a menedzsere volt, és rögtön bele is szeretett a szépségbe. Összeházasodtak, ám a színésznő ezután megkapta élete első filmszerepét, és összejött annak rendezőjével. Az őrülten féltékeny Paul nem bírta elviselni a veszteséget, meggyilkolta feleségét, majd saját magával is végzett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.