Antal Timi Antal Timea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, áprilisban megkérték az X-Faktor felfedezettjének a kezét. Így az sem lett volna meglepő, ha Timi máris oltár elé áll, de nem ez történt...

Timi az Instagram-oldalán közölte a rajongóival, hogy párjával, Gergővel egy magazin esküvői fotózásán jártak. Ott készültek róla a menyasszonyi ruhás képek:

Big Day Magazin esküvői fotózáson jártunk! Hamarosan a boltokban! #bigday #magazin #shooting #fotozas

Antal Tímea (@antaltimi) által megosztott bejegyzés,

Nagyon romantikus! Így kérték meg Timi kezét

Az X-Faktor harmadik szériájának második helyezettje még nem sejtette, mi vár rá, amikor vasárnap délután a párjával, Gergővel beültek egy filmre. A fiatal énekesnő kedvese, aki egyébként Timi zenekarának vezetője, egy saját dalt írt a szerelmének, amit ő énekelt fel, emellett pedig egy videoklipet is forgatott, amiben közös barátaik is szerepeltek, majd végül egy feliraton tette fel a nagy kérdést. A lánykérés részleteiről itt írtunk korábban.
Madonnának nagyon-nagyon ijesztő lett az arcahttp://www.life.hu/sztarok/20170617-madonna-ijeszto-arca.htmlA popdíva az Instagramra posztolta magáról a sokkoló fotót.TV + SztárokOrigoMajka és Szabó Zsófi a Facebookon estek egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170617-majka-es-szabo-zsofi-egymasnak-ester.htmlMajka kiosztotta Szabó Zsófit, aki ezt nem hagyta szó nélkül... TV + SztárokOrigoÍgy simogatja a napsugár Vajna Timi csípőcsontjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170617-vajna-timi-egy-hajon-szexizik.htmlNem ez az első eset, hogy Timi fürdőruhában pózol, de nem lehet elmenni mellette szó nélkül.TV + Sztárok--Emily Ratajkowski teste uncsi, de tökéleteshttp://www.life.hu/sztarok/20170617-emily-ratajkowski-teste.htmlNem lehet elégszer beszámolni arról, hogy Emily Ratajkowski teste hibátlan. Sem arról, hogy éppen mikor, melyik szegletét is mutatja meg a nagyvilágnak...TV + Sztárok--Gönczi Gábor hamarosan megnősül?http://www.life.hu/sztarok/20170616-gonczi-gabor-hamarosan-megnosul.htmlGönczi Gábor két éve mutatta be új kedvesét a nyilvánosságnak, azóta már megszületett a közös gyerekük is. Már csak az hiányzik, hogy kapcsolatukat hivatalossá tegyék. Vajon mikor kerül sor az esküvőre? TV + SztárokOrigoKerek popsit villantott a TV2 híradósa, Vitányi Judithttp://www.life.hu/sztarok/20170617-vitanyi-judit-kerek-popsit-villantott.htmlVitányi Judit, aki korábban azt nyilatkozta, szingli, de cseppet sem magányos, megmutatta csodás alakját a nézőknek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.