Bodrogi Gyula ad erőt a fiatal kollégáknak

Forrás: Origo -
színész Stohl András Bodrogi Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bodrogi Gyula az ország egyik legismertebb, legtehetségesebb színésze, ezért nem csoda, hogy a fiatalabb generáció példaképnek tekinti. 

A 83 éves színész nyitott, barátságos kolléga, de emellett precíz, tűpontos és 100%-os a szakmájában. Éppen ezért a fiatalabb színészek felnéznek rá, de egyben tartanak is tőle egy kicsit. Gyula több évtizede a pályán van, és elárulta, hogy véleménye szerint pozitív hatást gyakorol a többiekre: idős kora ellenére kifogástalanul végzi a munkáját, sőt, bőven tanulhatnak tőle a többiek, ez pedig nem mindennapi teljesítmény.

"Ennyi év, és az a rengeteg szereplés színházakban, filmekben, ad valami olyat a fiataloknak, hogy ha meglátnak engem, azt mondják: Az anyját! Ez még mindig él? És még dolgozik? Ez reményt ad nekik, ezek szerint még ebben a korban is lehet dolgozni"

Bodrogi Gyula személye ad erőt a fiatal színész generációnak Forrás: Origo

A Nemzet Színésze bevallotta, hogy bizonyos dolgokat - mint például a hőséget - kissé rosszul visel, de ezt leszámítva jó egészségnek örvend. Bár az egészségével kapcsolatos kérdésekre mindig azt válaszolja, hogy átmenetileg jól van, mert véleménye szerint ebben a korban már bármi megtörténhet.

Az is kiderült, hogy Bodorgi rajongói között van Stohl András is, akivel mély, szoros kapcsolatot ápolnak. András apának szólítja idősebb kollégáját, felnéz rá és tiszteli őt:

"Nem emlékszem, hogy mikor alakult ki köztünk ez a szoros kapcsolat. A színház és a vadászat a közös vonal. Mindkettő ősi foglalkozás. Érzelmeken alapul, készség kell hozzá" - írta meg a Bors.

Bodrogi szerint olcsó amatőrökkel dolgoznak a tévék

Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze csendben, szomorkodva figyeli, hogy miként alakulnak mostanság a tévés produkciók. Szerinte a mai televíziós szereplőknek semmi közük a színész szakmához.

Dudás Miklós és szerelme, Szigligeti Ivett újra együtthttp://www.life.hu/sztarok/20170619-dudas-miklos-es-szigligeti-ivett-ujra-egyutt.htmlDudás Miklós és barátnője sokszor szerepeltek a címlapokon, hiszen egy doppingbotrány és egy lopási ügy is van a hátuk mögött. A kapcsolatot is megviselte a sok probléma, de most újra összejöttek, és boldogabbak, mint valaha.TV + Sztárok--Így lesz a romantikából világ vége Pumpedéknál: Videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170619-pumpedek-velencei-utazasa-teljesen-tonkrement.htmlPumpedék velencei utazásáról sok mindent képzeltünk, de azt nem, hogy hagyományos, romantikus utazás lesz majd. Nem is lett az: Videó! TV + Sztárok--Interjú az újonnan választott szépségkirálynővel, Koroknyai Virággalhttp://www.life.hu/sztarok/20170619-interju-az-uj-szepsegkiralynovel-video.htmlÚgy tűnik, az ország legszebb nője nem csak kívülről szép... TV + SztárokOrigoHazavárja barátnője Lópici Gáspár, azaz Szilágyi István fiáthttp://www.life.hu/sztarok/20170619-hazavarja-baratnoje-lopici-gaspar-fiat.htmlLópici Gáspárt összeverte a fia, a szülők mégis hazavárják Pétert. Nemcsak a szülők szeretnék már otthon látni, hanem a bartánője is, aki akkor is ott volt, amikor megverte a fiú az édesapját. TV + Sztárok--Sarka Kata elégedett az eredménnyel- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170619-sarka-kata-elegedett-video.htmlSarka Kata nagyon meg van elégedve a szépségkirálynő- választás eredményével. Alig bírt betelni a látvánnyal.... TV + Sztárok--Folytatódik a vita Szabó Zsófi és Majka között: több sztár is beszállthttp://www.life.hu/sztarok/20170619-folytatodik-a-vita-szabo-zsofi-es-majka-kozott.htmlSzabó Zsófi és édesanyja adtak interjút egy magazinnak közösen, melyben arról is szó esett, hogy Pálma asszonyt eleinte zavarta Zsolti roma származása. Majka erről a nyilatkozatról nyilvánított ki véleményt Facebook-oldalán, majd elszabadult a pokol: többen is beszálltak a vitába. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.