Reggeli (tévéműsor) műsorvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annáék már nagyon várják váltótársukat, aki két hónap - és megannyi élmény - után veszi át a házigazdáskodást tőlük.

Persze, nem hagyták felkészületlenül, adtak neki pár tippet is, sőt kiderült: álruhában már szerepelt is a műsorban. Vajon ki lehet ez a titokzatos macsó?

Rémesen fest Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170618-toth-vera-remesen-fest-toth-vera.htmlAz énekesnő sokkoló fotót tett közzé Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoBejelentették: Elmarad Hódi Pamela és Berki Krisztián esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170618-elmarad-hodi-pamela-as-berki-krisztian-eskuvoje.htmlJúlius első napján lenne Hódi Pamela és Berki Krisztián eskövője. Korábban Berki 4000 fős lagziról, az évtized eskövőjéről beszélt. Mégis lefújták az egészet. Pamela elmondta miért. TV + SztárokOrigoVajna Timi egy nagyon szexis dokihoz jár kivizsgálásrahttp://www.life.hu/sztarok/20170618-vajna-timi-es-a-cicaja.htmlMint ismeretes, Vajna Timi hatalmas cicarajongó. Olyannyira, hogy saját kedvenceit, Chanelt és Szimbát Los Angelesbe is magával vitte, akiknek így nagyon kalandos az életük. TV + Sztárok--Antal Timit esküvői ruhában fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20170618-antal-timi-eskuvoi-ruhaban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, áprilisban megkérték az X-Faktor felfedezettjének a kezét. Így az sem lett volna meglepő, ha Timi máris oltár elé áll, de nem ez történt... TV + Sztárok--J.Lo mellbimbói kiszúrják a szemünkethttp://www.life.hu/sztarok/20170618-jennifer-lopez-mellbimboi.htmlA 47 éves díva nem vett fel melltartót, anélkül készített magáról egy tükörszelfit. Tűhegyes bimbóit mutogató posztja persze azóta önálló életre kelt, és felszántotta az internetet. TV + Sztárok--Madonnának nagyon-nagyon ijesztő lett az arcahttp://www.life.hu/sztarok/20170617-madonna-ijeszto-arca.htmlA popdíva az Instagramra posztolta magáról a sokkoló fotót. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.