Lola bevallotta, hogy megcsalták

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
megcsalás Lola kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lola jelenlegi párkapcsolata biztos lábakon áll, de nem volt ez így az előzőekkel. Az énekesnő bevallotta, hogy eddig minden párja megcsalta őt.

Boldog párkapcsolatban él Lola, bár köztük is voltak hullámvölgyek, sikerült leküzdeniük. Jelenleg az esküvőre készülnek, és nem is lehetnének boldogabbak, pedig az énekesnőnek voltak bőven rossz tapasztalatai. Bevallotta a Micsoda Nők!-ben, hogy eddig minden párja megcsalta őt.

Lolát szinte mindegyik párja megcsalta Fotó: Zsigmond László/Life.hu

De én ennél a kapcsolatnál is remegtem két évig"

Szexi idomaival okozott balesetet Bódi Sylvi: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170620-bodi-sylvi-az-alakjaval-okozott-balesetet.htmlBódi Sylvi közúti balesetet okozott a szépségével: a közösségi oldalán mesélte el a részleteket. TV + Sztárok--Fehér Tibor lett az RTL Klub Reggeli műsorának új házigazdájahttp://www.life.hu/sztarok/20170620-feher-tibor-lett-az-rtl-klub-reggeli-musoranak-vezetoje.htmlAz RTL Klub újraindult Reggelijében eddig Peller Annát és férjét, Mikikét láthattuk, ami ezután sem változik, de mostantól váltótársuk is lesz. Íme, a harmadik műsorvezető. TV + SztárokOrigo5 nagyon szexi fotó Lékai Mátérólhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-lekai-mate-szexi.htmlHa eddig nem ismertétek volna Lékai Mátét, Kiss Ramóna vőlegényét, akkor ezeket a képeket látnotok kell! TV + SztárokMTIVV Mici melltartós képet posztolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170620-vv-mici-melltartos-kepet-posztolt.htmlEgyre csinosabb VV Mici, amit nem is fél megmutatni. Már rengeteget fogyott az RTL Klub sztárja, de szerencsére nem mindenhonnan! A keblei még most is dagadnak. TV + SztárokOrigoCarrie Fisher szervezetében kokaint és heroint találtakhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-carrie-fisher-szervezeteben-drogok-voltak.htmlCarrie Fisher, a Csillagok háborúja karácsonykor elhunyt sztárjának szervezetében háromféle drog, kokain, heroin és ecstasy nyomait mutatta ki a boncolás - írta a BBC. TV + Sztárok--Gratulálunk! Kiss Ramónát eljegyeztékhttp://www.life.hu/sztarok/20170619-kiss-ramonat-eljegyeztek.htmlA színésznő Instagram-oldalára posztolt egy fotót, amellyel bejelentette, hogy Máté eljegyezte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.