VV Mici melltartós képet posztolt - Fotó!

mell VV Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre csinosabb VV Mici, amit nem is fél megmutatni. Már rengeteget fogyott az RTL Klub sztárja, de szerencsére nem mindenhonnan! A keblei még most is dagadnak.

Mióta kijött a villából VV Mici azért küzd, hogy legyőzze a súlyfeleslegét. A játékos sosem volt kibékülve alakjával, és rengeteget tett azért, hogy ne kelljen takargatnia a testét. Mára eljutott odáig, hogy nem szégyell levetkőzni, ennek pedig a követői is nagyon örülnek.

Mici ugyanis egyre lengébb öltözékekben tesz közzé magáról fotót, látszik, hogy nagyon büszke arra, amit elért. Sokat sikerült már alakítania testén, biztosan leadott jó pár kilót, de szerencsére nem a kebleiből!

Carrie Fisher szervezetében kokaint és heroint találtakhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-carrie-fisher-szervezeteben-drogok-voltak.htmlCarrie Fisher, a Csillagok háborúja karácsonykor elhunyt sztárjának szervezetében háromféle drog, kokain, heroin és ecstasy nyomait mutatta ki a boncolás - írta a BBC. TV + Sztárok--Bundát kiabálnak, de Sarka Kata kipakolhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-sarka-kata-bunda-magyarorszag-szepe.htmlAhogyan arról mi is írtunk, Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe versenyt, így ő lett a Miss World Hungary 2017 cím birtokosa. Koroknyai Virág tapasztalt versenyző a hasonló rendezvényeken, korábban már megnyerte a Miss Little Hungary címet, két éve pedig döntős volt a Miss Worldön, így őt a verseny szervezői már jól ismerhették. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoApáti Bence és Földi Lea együtt pózoltak: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170619-igy-pozol-apati-bence-es-foldi-lea-a-szinpadon.htmlApáti Bence különleges fotót töltött fel a közösségi oldalára: együtt pózolnak Leával az Erkel Színház színpadán. TV + Sztárok--Ördög Nóra arcát furcsa smink borítja: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170619-furcsa-sminkben-pozol-ordog-nora.htmlHűha! A híres műsorvezető ezúttal olyan sminket visel, amilyet még soha ezelőtt. TV + SztárokOrigoHoppá! Új műsorvezető érkezik a Reggelibehttp://www.life.hu/sztarok/20170619-uj-musorvezeto-erkezik-a-reggelibe.htmlAnnáék már nagyon várják váltótársukat, aki két hónap - és megannyi élmény - után veszi át a házigazdáskodást tőlük.TV + Sztárok--Így romantikázott Jennifer Lopez és Alex Rodriguez Párizsban - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170619-igy-romantikazott-jennifer-lopez-es-alex-rodriguez-parizsban.htmlTényleg komoly Jennifer Lopez és sportoló párjának kapcsolata, hiszen nagyon sokszor mutatkoznak együtt a nagy nyilvánosság előtt. Nemrég Párizsban jártak együtt, és úgy turbékoltak, mint a tizenévesek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.