Madonna lecserélte fiatal pasiját: Fotó!

szerelem Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna igyekszik megállítani az időt. Ha tehetné feltalálná az örök fiatalság ellenszerét, ám erre jelenleg még ő sem képes, így fiatal pasikkal tartja fitten magát. Ezúttal egy szexi 31 éves modell az áldozata...

Madonna egy 31 éves jóképű modellre cserélte 26 éves pasiját, Aboubakar Soumahorot. Az okokról egyelőre nem szól a fáma. Nem tudni, mi vezetett a szakításhoz, hiszen a popdíva egy ideig őrülten szerelmes volt a kockahasú srácba. Lehet, hogy új választottja miatt döntött a csere mellett?

Todays Work out! ‍♀️ ‍♀️ ♥️

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Annyi biztos, hogy ezúttal is jól választott az énekesnő: új párját szexi alsónaciban is megnézhetjük Instagram oldalán. A fiú ultra jóképű, tökéletes a teste és ezt nem fél megmutatni a nagyvilágnak sem. Szinte minden fotón hiányos öltözetben feszít. Íme néhány kép róla:

Having the best days #portugal #felgueiras

Kevin Sampaio (@kevinsampaiotwin) által megosztott bejegyzés,

I m ready for the summer #nyc

Kevin Sampaio (@kevinsampaiotwin) által megosztott bejegyzés,

A Daily Mail olyan fotót is közzétett, ahol a pop koronázatlan királynője éppen falnak dönti kedvesét, heves csókolózás közben. Itt meg is nézheted az ominózus fotót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.