Bővült Schobert Norbiék családja: befogadtak egy macskát - Fotó!

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Schobert Norbert macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbiék családja nagyon szereti az állatokat, annyira, hogy legutóbb egy kóbor macskán esett meg a szívük. Befogadták a kiscicát, és ő lett Norbi új társa!

Schobert Norbiék gyarkan hangoztatják, hogy nagyon szeretik az állatokat, minden segítségre szorulón megesik a szívük. A családban a kutya mellett azonban eddig nem volt más kedvenc, de ez nem tartott sokáig. A fitneszguruék családja nem is olyan rég bővült egy újabb taggal, aki hamar belopta magát mindenki szívébe.

Norbi bemutatta új társát, a cicájukat Fotó: Marton Szilvia - Origo

Norbi és Réka ugyanis úgy döntöttek, hogy befogadják azt a kóbor cicát, aki a garázsuknál ólálkodik már napok óta.

Eddig csak étellel látták el a macskát, na meg egy kis simogatással, de most már teljes odaadással és szeretettel is elhalmozzák az állatot.

A macsekról, azaz Mázliról egyre gyakrabban kerülnek fel új képek Norbi és Réka közösségi oldalára, nemrég a fitneszguru szelfizett új társával!

Várkonyi Andrea levetkőzte híradós énjét: szexi és szókimondó letthttp://www.life.hu/sztarok/20170622-varkonyi-andrea-levetkozte-hirados-enjet.htmlVárkonyi Andreát korábban csak a Tényekből ismertük, ahol híradósként kissé kimért és szolid volt. Új műsorában azonban nem kell visszafogottnak lennie: intim és pikáns témákról is beszél, saját magánletét is kiteregeti. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoByeAlex újra szerelmes: az X-Faktorban talált rá új kedvesérehttp://www.life.hu/sztarok/20170622-byealex-az-x-faktorban-talalt-ra-uj-kedvesere.htmlAz X-Faktor mentoraként ByeAlex nagy lehetőséget kapott és valami olyat is, amire egyáltalán nem számított: újra rátalált a szerelem! Az énekes a műsor egyik szerkesztőjébe zúgott bele. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBangó Margit: "Jókedvét találja bennem az Úr"http://www.life.hu/sztarok/20170622-peller-mariann-bango-margittal-beszelget.htmlA vendégem ezúttal Bangó Margit lesz az Utazás a lelked körül című, a Life Tv-n futó műsoromban. Margit őszintén mesélt életéről és Istenhez fűződő viszonyáról is. TV + SztárokOrigoSor került Bálint Antónia és Sarka Kata tárgyalására: mindenki megjelenthttp://www.life.hu/sztarok/20170622-sor-kerult-balint-antonia-es-sarka-kata-targyalasara.htmlBálint Antónia és Sarka Kata a bíróságon folytatták azt a bizonyos telefonbeszélgetéses ügyet, amiből hatalmas botrány kerekedett.... TV + Sztárok--Lajcsi reagált a vádakra: "Nincs miért magyarázkodnom"http://www.life.hu/sztarok/20170622-lajcsi-reagalt-a-vadakra.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a Pest Megyei Főügyészség szerint Lajcsi 25 éven keresztül lopta az áramot, a gázt és a vizet. Végre megszólalt a zenész is.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoDemcsák Zsuzsa újra szerelmes: Ő a párja! http://www.life.hu/sztarok/20170622-demcsak-zsuzsa-ujra-szerelmes.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Demcsák Zsuzsa az ATV-n folytatja karrierjét. De nem csak ez változás állt be a műsorvezető életében, Ámor nyila is eltalálta őt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.