Amanda Lear a 77 éves énekesnő, aki huszonéves férfiakkal jár

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Primo Barol -
fiatal Amanda Lear énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amanda Lear 77 éves létére egyáltalán nem tervez megöregedni sőt, fiatalabbnál fiatalabb fiúkkal jön össze. Az énekesnőt egyáltalán nem érdekli mások véleménye, ő ugyanis élvezni akarja az életet!

Amanda Lear igazi diszkókirálynő volt a '70-es, '80-as években, bár pályafutását modellként kezdte. Nem másnak volt a múzsája, mint Salvador Dalínak, de David Bowie tanácsára az énekléssel is megpróbálkozott. Amanda Learnek minden bejött, hiszen a színházat, a filmezést és a műsorvezetést is kipróbálhatta az élete során, és még 77 évesen is olyan aktivitással éli az életét, amit a fiatalok is megirigyelhetnek.

Amanda 20 évet is letagadhatna korából Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Primo Barol

Miután pedig tragikus körülmények között elvesztette férjét, csak fiatalabb fiúkkal jön össze. Az első egy 30 évvel fiatalabb modell volt, Manuel Casella, akivel nyolc évig voltak együtt- írja a Best Magazin. Őt követte egy nála 47 évvel fiatalabb férfi, Edouard Collin, legutóbb pedig egy 25 év körüli sráccal járt.

Amandát az sem zavarja, ha megszólják ezért, ő élvezni akarja az életet.

Ki nem állhatom az öreg embereket, ezért is választok mindig sokkal fiatalabb férfiakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.