Világsztárok, akik nem adnak pénzt gyerekeiknek: Gordon Ramsay-től Mark Zuckerbergig

pénz vagyon gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebcsemeték élete csak játék és mese, mindent megkapnak, amit csak kiejtenek a szájukon: a legtöbbjükre talán igaz is ez, de nem mindegyik sztár akar könnyű életet biztosítani a gyerekének. Vannak olyan hihetetlenül gazdag hírességek, akik vagyonuk nagy részét nem a gyerekeikre hagyják. Gordon Ramsay, Sting, vagy Mark Zuckerberg sem akar ennyire gondtalan életet a csemetéjének.

Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg sem ad majd sok pénzt a gyerekeinek Forrás: AFP/Kay Nietfeld

A Facebook alapítója nem él fényűző életet, pedig lenne miből, hiszen a birodalma körülbelül 63 milliárd dollárt ér. Ennek ellenére ő még az öltözködésére sem nagyon ad, a bankszámlájánál számára is sokkal fontosabb a jótékonykodás. A gyerekei sem fognak sok pénzt látni a papa vagyonából, ugyanis azt tervezi, hogy minden pénzét jótékonyságra fordítja majd!

Sting

Sting sem akar a gyerekeinek pénzt adni Forrás: AFP/Julio Cesar Aguilar

Énekesként és dalszerzőként hatalmas karriert futott be Sting, körülbelül 300 millió dollárt sikerült eddig felhalmoznia. Neki és a családjának is gondtalan élete van, de ha Sting távozik, akkor vele együtt a vagyona is elszáll. Persze azt már pontosan tudja, hogy mit tervez a pénzzel, de az biztos, hogy a hat gyereke közül egyik sem fog belőle látni semmit. Sting szerint a gyerekei ma is nagyon jól elboldogulnak maguktól, nem lesz számukra ez túl nagy változás.

Simon Cowell

Simon Cowell egy centet sem akar gyerekére hagyni Forrás: AFP/Andrew Cowie

Ma már igazi pénzcsináló gép lett a tévésből, de sokat kellett küzdenie ezért. Rengetegszer elbukott, és bizony sokszor kellett pénzért kuncsorognia. Simon Cowell nehéz időszaka ma már csak múlt, hiszen mesés vagyont halmozott fel és valószínűleg soha nem kell nélkülöznie, de a gyerekének bizony nem lesz olyan könnyű dolga. Simon úgy véli, a kudarcok tették sikeres emberré, így az ő gyerekének is át kell ezeket élnie, és a saját lábán kell boldogulnia. Vagyonából semmit nem akar ráhagyni!

Bill Gates

Bill Gates a rászorulóknak adja majd vagyonát Forrás: AFP/Jim Watson

A neve összeforrt a Microsfottal, körülbelül 88 milliárd dolláros vagyonával ő a leggazdagabb ember a Földön. Ő azonban nem arról híres, hogy szórná a pénzt. Jobban szeret adományozni, és vagyona nagy része is a rászorulókra fog szállni. Gyerekei nem sokat látnak belőle, de nekik sem lehet okuk majd panaszra. 10 millió dollárt fognak kapni, ebből kell boldogulniuk. Valószínűleg mi mindannyian örülnénk ennek a töredékének is, de a 88 milliárdhoz képest 10 millió nem egy nagy összeg.

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay nem ad sok mindent a gyerekeinek Forrás: TV Paprika

A sztárszakács rengeteg pénzt csinált a pályafutása során, ha mostantól csak ülne a kanapéján, akkor is gyarapodna minden nap a vagyona. Ő azonban nem ücsörög, és a gyerekeitől sem ezt várja. Abból ugyanis, amit Gordon Ramsay felhalmozott, a gyerekek nem sokat fognak látni. Mindössze egy lakás árának a 25 százalékát kapják meg, tehát még csak nem is egy egész házat vesz nekik, és a pénzt is csak arra költhetik. Ez ugyan segítség, de azért lássuk be, nem túl nagy ahhoz képest, hogy akár 1000 lakást is vehetne.

Harry herceg kitálalt: senki nem akarja igazából a trónt http://www.life.hu/sztarok/20170623-harry-herceg-elarulta-egyaltalan-nem-akar-kiraly-lenni.htmlHarry herceg olyat mondott, amitől mindenki meglepődött: a fiatal férfi abszolút nem akar király lenni. TV + Sztárok--Pintér Tibor szerint bocsánatos bűn a megcsaláshttp://www.life.hu/sztarok/20170623-pinter-tibor-a-megcsalasrol-meselt.htmlPintér Tibor igen sajátságosan gondolkozik, ha a párkapcsolatokról van szó. Most is érdekes dolgokat mesélt... TV + SztárokOrigoKozso üzlettársa, Hozso kitálalt a teaházról!http://www.life.hu/sztarok/20170623-kozso-uzlettarsa-kitalalt-a-teahazrol.htmlKozsót azzal gyanúsítják, hogy teaháza nem annyit fizetett az áramért, amennyit fogyasztott. A zenészt tehát lopással vádolják, volt üzlettársa, a Kozmix egykori billentyűse pedig elárult egy-két dolgot az üzletről és Kozsóról is. TV + Sztárok--Bővült Schobert Norbiék családja: befogadtak egy macskát - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170622-schobert-norbiek-befogadtak-egy-macskat.htmlSchobert Norbiék családja nagyon szereti az állatokat, annyira, hogy legutóbb egy kóbor macskán esett meg a szívük. Befogadták a kiscicát, és ő lett Norbi új társa! TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoSzitokáradat zúdult Koroknyai Virágrahttp://www.life.hu/sztarok/20170623-koroknyai-viragra-magyarorszag-szepe-kinaban-szeretne-bizonyitani.htmlVasárnap este kiderült, 2017-ben Koroknyai Virág nyerte meg a Magyarország Szépe versenyt, ő képviselheti hazánkat a Miss World világversenyen. A zsűri döntése azonban nem mindenkinek tetszik, sokan úgy vélik, másnak kellett volna győznie. Szülei aggódnak lányukért, féltik, nehogy a lelkére vegye a negatív kommenteket. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoOsvárt Andi: "Elég volt Amerikából"http://www.life.hu/sztarok/20170622-osvart-andrea-nem-vagyik-amerikaba.htmlOsvárt Andi megjárta Amerikát, de nem kell már neki. Jelenleg Olaszországban és Magyarországon dolgozik, de mint mondta, szerinte az olaszoknál népszerűbb. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.