Harry herceg a hadseregbe menekült a családja elől

"Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas " -
királyi család katonaság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg egy interjúban érdekes dolgokat mesélt a múltjáról. Bevallotta, hogy maga mögött akarta hagyni az egész királyi családot. 

A most 32 éves Harry egy interjúban kendőzetlen őszinteséggel számolt be a sötét gondolatairól.

A királyi trón ötödik örököseként nem csoda, hogy néha aggodalom és feszültség tölti el, de volt rá példa, hogy annyira kiábrándult, hogy le akart mondani a címről, és maga mögött akarta hagyni a királyi címmel járó összes felelősséget.

Harry herceg a hadseregbe menekült a királyi család felelősségei elől Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Végül a hirtelen felindulásból nem lettek tettek, helyette inkább egy köztes megoldást választott.

Menekülési útnak a hadsereget választotta, ahol kiteljesedett és eltávolodott a mindennapi élet problémáitól. Leszerelése óta legtöbbet jótékonysággal foglalkozik, mert ilyen területen érzi magát igazán hasznosnak - írta meg a BBC.

Harry herceg kitálalt: senki nem akarja igazából a trónt

II. Erzsébet unokája az ötödik a trónöröklési sorban, mégis már jó előre kijelentette, hogy nem igazán vágyik a királyi szerepre. Elmondása szerint, a családban ezt a pozíciót senki sem választaná önszántából, de a vér a kötelez. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.