Rajtakapták Brad Pittet Sienna Millerrel: ölelkeztek és simogatták egymást

Forrás: AFP -
Brad Pitt Sienna Miller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt és Angelina Jolie válási botránya lassan egy éve robbant ki, és most úgy tűnik, Brad Pitt nem szomorkodik tovább: egy csinos szőke színésznővel romantikázott.

Brad Pitt és Angelina Jolie válása meglehetősen botrányosan indult, a színészt sok vád érte, amiből nem tudhatjuk, mi igaz és mi nem. Egy nagyinterjúban azt ő is bevallotta, komoly alkoholproblémákkal küzdött, de ez már a múlt. Brad Pitt a szörnyű időszaka után kezdi összeszedni magát, és úgy tűnik, lassacskán talál maga mellé valakit! A színész ugyanis erősen flörtölgetett egy csinos szőke színésznővel egy buliban.

Brad Pitt egész este Sienna Millerrel flörtölt Forrás: Getty Images

A szóban forgó sztár nem más, mint Sienna Miller, akivel már nem először hozták hírbe Brad Pittet. A The Sun szerint két sztár állítólag ölelkezett és simogatták egymást a buliban, valamint kézen fogva sétálgattak.

Brad és Sienna le sem tudták egymásról venni a kezüket. Folyton megérintették és simogatták egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.