Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor újra képernyőre kerül, méghozzá az ATV-n. Hajdú Péter gyártja majd az új műsorát, ami sokba kerül a csatornának!

Bochkor Gábor az elmúlt években kizárólag a rádióban szerepelt, előtte azonban sokszor láthattuk különböző műsorokban a tévé képernyőjén is. A műsorvezető hamarosan visszatér, és ezentúl már nemcsak hallható lesz, hanem látható is. Az ATV-n kap ugyanis saját műsort, könnyedet, szórakoztatót. Hajdú Péter gyártja majd az adásokat, ami nem fog kevés pénzbe kerülni a csatornának, ráadásul Bochkor Gábor fizetésére sem fognak keveset költeni.

Bochkor Gáborra sokat költ az ATV VIASAT3/Birtalan Zsolt
Megyeri Csilla, a rusnyázós nő popsinagykövet akar lenni- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170627-megyeri-csilla-durva-dologra-keszul-video.htmlA rusnyázós műsorvezető, Megyeri Csilla nagyon belejött a celebkedésbe. Ezúttal pedig nagy fába vágta a fejszéjét: popsi nagykövet akar lenni....Szavak nincsenek erre. TV + Sztárok--Nővel keveredett dulakodásba Dudás Miklós, világbajnok kajakoshttp://www.life.hu/sztarok/20170627-dudas-miklos-dulakodas-verekedes.htmlBalhéba keveredett Dudás Miklós, világbajnok kajakos. Szombat hajnalban a XIII. kerületi rendőrkapitányságon kötött ki. TV + Sztárok--Unokájáról beszélt Trokán Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170627-trokan-peter-unokaja.htmlVasárnap hozta világra gyermekét Trokán Anna színésznő. A büszke nagypapa mesélt az unokájáról. TV + Sztárok--Vajna Timi forró hangulatban bulizott a barátnőivel: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170626-igy-bulizik-vajna-timi-es-a-baratnoi.htmlNem mindennapi felvétel került fel Vajna Timi közösségi oldalára: így buliztak a barátnőivel. TV + Sztárok--Gyereksztárok, akik a korai siker után tönkrementek: magukat pusztítottákhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-gyereksztarok-akik-a-korai-siker-utan-tonkrementek.htmlNincs gyermekkora azoknak, akik fiatalon váltak híressé. Attól fogva minden lépésüket követik, és a legkisebb hibáik is címlapokra kerülnek. Persze megfizetik őket a szereplésükért, de úgy tűnik, sokakat a pénz nem kárpótol az ellopott gyerekkorért. Rengeteg gyereksztár a korai sikerek után az önpusztítás útjára lépett, és olyan is volt, aki öngyilkosságot követett el. TV + Sztárok--Rajtakapták Brad Pittet Sienna Millerrel: ölelkeztek és simogatták egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20170626-rajtakaptak-brad-pittet-sienna-millerrel.htmlBrad Pitt és Angelina Jolie válási botránya lassan egy éve robbant ki, és most úgy tűnik, Brad Pitt nem szomorkodik tovább: egy csinos szőke színésznővel romantikázott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.