Viczián Viktória megpróbált énekelni, de nem sikerült: Videó!

Sarka Kata videó szépségkirálynő éneklés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi szépség annyira kitaposott útnak érzi már a modellkedés világát, hogy úgy döntött, kipróbálja magát énekesnőként. Legalább a szüleit megkérdezhette volna, mielőtt feltöltötte ezt a videót...

Viktória az idei Miss World Hungary szépségversenyen második helyezést ért el, de a közönség szavazatai szerint ő volt a legszebb a lányok közül. Érthető is, hiszen a barna hajú fiatal lány valóban elragadóan gyönyörű, ezért is nem értjük, miért kellett olyan vizekre eveznie, amelyekhez nem ért.

Fordított arányosság: amilyen szép, annyira rossz énekes Forrás: Magyarország szépe 2015

A 20 éves lány ugyanis a közösségi oldalára töltött fel egy videót, amelyben énekel. Smink nélkül, egy egyszerű ruhában állt kamera elé, és megpróbálta visszaadni Whitney Houston - I Wanna Dance With Somebody című számát.

Szegény Whitney,

még jó, hogy ezt nem hallotta.

"Ma összeszedtem magam és hoztam Nektek egy éneklős videót, kicsit halandzsa kicsit cuki, smink mentes, de remélem tetszeni fog, és akkor igyekszem mégtöbb videót csinálni.
U.i: ne legyetek nagyon szigorúak" - írta a videóhoz Viki, aki talán maga is érezte, hogy ez egy merész vállalkozás volt.

Bundát kiabálnak, de Sarka Kata kipakol

Ahogyan arról mi is írtunk, Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe versenyt, így ő lett a Miss World Hungary 2017 cím birtokosa. Koroknyai Virág tapasztalt versenyző a hasonló rendezvényeken, ám sokan bundát kiabáltak a győzelme után...

Sári Évi megtalálta az igaz szerelmet http://www.life.hu/sztarok/20170628-szerelmerol-meselt-sari-evi.htmlMég csak pár hónapja alkot egy párt Sári Évi és a kedvese, Zoltán, de úgy érzik, ez a szerelem életük végéig fog tartani. TV + Sztárok--Klapka György örökösei végre megegyeztek egymással http://www.life.hu/sztarok/20170627-megegyeztek-egymassal-klapka-gyorgy-orokosei.htmlKlapka György halála mindenkit megrázott, és ha ez nem lett volna elég, még a hagyaték körül is veszekedések alakultak ki a családon belül. TV + Sztárok--Egyre több dolog derül ki Johnny Deppről http://www.life.hu/sztarok/20170627-johhny-depp-korul-egyre-tobb-a-botrany.htmlJohnny Depp körül egyre több a botrány, de azt pontosan még nem tudni, hogy mi igaz ezekből és mi nem. TV + Sztárok--Liptai Claudia miniruhában élvezi az életet - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170628-liptai-claudia-miniruhaban-elvezi-az-eletet.htmlLiptai Claudia mindennap közzétesz egy fotót, vagy rövid videót magáról, ám a legutóbbi nem minden rajongója tetszését nyerte el. Megoszlanak a vélemények! TV + SztárokOrigoSzandi bevallotta, hogy monokinizett - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170628-szandi-bevallotta-hogy-monokinizett.htmlA háromgyermekes énekesnő olyan dolgot vallott be, amit senki nem gondolt volna róla: mondokinizett! TV + Sztárok--Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs összejöttek?http://www.life.hu/sztarok/20170628-palvin-barbi-es-dzsudzsak-kozott-van-valami.htmlA Petőfi Zenei Díjátadón Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs nagyon összemelegedtek, szinte el sem mozdultak egymás mellől. Ez vajon azt jelenti, hogy új álompárt köszönthetünk? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.