Verekedésbe keveredett a Weisz Fanni színdarabjában játszó színész

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Weisz Fanni verekedés Bács Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik budapesti buszon keveredett komoly verekedésbe a Weisz Fanni színdarabjában játszó Bács Péter. Két férfi kötözködött az utasokkal, ő védelmükre kelt egy fiatal egyetemistával együtt, akinek az arcát szilánkosra törték a támadók.

A Határ úti aluljáróban zaklatott két férfi egy másikat, aki csupán az általuk inzultált nő védelmére kelt. A rendőrség keresi az elkövetőket, de a Blikk információi szerint itt még nem ért véget a két randalírozó ámokfutása. A lap úgy tudja, ezek után egy másik buszra is felszálltak, ahol egy újabb nőt vettek célpontba. A buszon utazott Bács Péter színész is, aki Weisz Fanni szerelmét alakítja a siket modell színdarabjában.

Őket keresi a rendőrség Forrás: Police.hu

Elkezdtek szekálni két srácot és egy lányt, amit nem hagyhattam, így rájuk szóltam.

az egyik buszon utazó fiatal srác is a védelmemre kelt"

"Jó lenne megtalálni, mert szeretném tudni, mi van vele. Annyit tudok, hogy Zsombornak hívják, huszonpár éves és egyetemista. Remélem, már jobban van! Nagyon hálás vagyok neki, hogy segített, és annyira sajnálom, hogy megsérült"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.