Váratlan bejelentés: Visszavonulását tervezgeti Cooky

Cooky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky, aki egyszerre rádiós és tévés műsorvezető és DJ is, úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy a civil szakmájában dolgozzon tovább. Úgy tudni, jó ideje fontolgatja már, hogy hosszú évek után maga mögött hagyja a média világát.

Cooky eredeti foglalkozása egyébként pilóta, újabban pedig egyre többször gondolkozik azon, hogy a média helyett a civil szakmáját választaná. Ebben valójában nem akadályozza meg semmi, csupán arra vár, hogy

egy komolyabb légitársaság felkérje a közös munkára.

Repülni minding a legjobb✈️✈️

Cooky (@cooky_dj) által megosztott bejegyzés,

"Több éve mondogatom már ezt, de ha valóban megtörténik, akkor nem folytathatom tovább a műsorvezetést, mert a kettő együtt nem működik.Egy légitársaság sem szeretné, hogy a pilótája a tévében szerepeljen" - mondta el Cooky, aki szerint a változás hamar bekövetkezik majd. "Lehet ez akár fél év vagy egy év múlva is. De két éven belül biztosan el kell döntenem, hogy a két szakmám közül melyiket válasszam" - idézi a sztárt a Ripost.

Majd egyszer✈️✈️✈️

Cooky (@cooky_dj) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.