VV Vivi és VV Zsolti hajtépése igazi szappanopera

VV Vivi VV Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a villában is ment a dráma, de úgy tűnik a kinti életben sem stabil VV Vivi és VV Zsolti barátsága. Annyira nem, hogy Vivi, aki 23 évesen megszerezte az érettségit, kijelentette: részéről a békülés lehetetlen!

Hogy ezek ketten min vesztek össze, arra még maga Vivi sem emlékszik igazán. A Facebookra kiírt posztjából azonban kiderül, hogy békülésről szó sem lehet. „...Az ok ami miatt úgy döntöttem, hogy beszélek arról, hogyan alakult Zsoltival a kapcsolatom, az amiatt történt, hogy reagált a Somás riportunkra, és konkrétan kamu barátságnak titulálta! Akinek van esze az látja a dolgokat! Haragszom, mert nekem mindig őszinte volt a közeledésem Zsolti felé, de már nem sajnálom, hogy így alakult!”- írta ki a Facebookra Vivi, akit elmondása szerint Zsolti „ledrogosozott”.

DRÁMA.

Akinek hiányzik, íme egy villabalhé a múltból:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.