Elhunyt édesapjával beszélgetett Aradszky László

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Aradszky László halál túlvilág kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi titkot vallott be a 81 éves énekes: tartja a kapcsolatot az elhunyt édesapjával. 

A magyar tánczene egyik legnépszerűbb előadója nem mindennapi információt árult el a magánéletéből: édesapjával való kapcsolatáról mesélt, ami azért is különleges, mert László édesapja már régen elhunyt.

Aradszky László még mindig az apjával a legőszintébb Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Elmondása szerint mindig is kirívóan őszinte kapcsolata volt az apjával, mert László számára ő jelentette azt a személyt, akinek bármikor kiönthette a szívét:

"Álmomban megjelent édesapám, és beszélgettem vele. Neki mindent el lehet mondani. De másnak nem, nagyon nehéz, mert az félreértésre ad okot. Apu mindig azt kérte: fiam, mondd meg az igazat. És elmondtam, ebből született egy nagyon kerek könyv az életemről, amit én írtam" - mesélte László a Család-Barát műsorában.

Aradszky László megmutatta otthonát - Videó!

Nem sokszor láthattuk saját otthonában Aradszky Lászlót, de nemrég kivételt tett, és kamerákat engedett otthonába. Nézd meg, hogyan él az énekes, aki nyolcvanon túl is fiatalos és energikus: Fotók!

Különös sztori terjed Diana hercegnő sírhelyérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170602-diana-hercegno-halala-sirhelye.htmlIdén 20 éve, hogy Vilmos és Harry herceg anyja, Diana hercegné egy szörnyű baleset következtében elhunyt. Diana végső nyughelye Londontól több, mint 100 kilométerre, a Spencer család northamptoni Althorp birtokán, egy kicsiny tó közepén lévő szigeten van. Csakhogy egy közeli falucska lakói arról beszélnek, hogy 20 évvel ezelőtt, egyik nap hajnalban mozgolódás volt a templomukban... TV + Sztárok--Kozso újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170703-o-kozso-uj-baratnoje.htmlKozsó, azaz a Szomorú Szamuráj már nem bánkódik a régi kapcsolata után, fél éve új szerelme van. Boldogságát még az egykori teaháza körüli botrányok sem árnyékolhatják be.TV + Sztárok--Nagy Ervin Brad Pittnek érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170703-brad-pittnek-erzi-magat-nagy-ervin.htmlNagy Ervin a Kincsem című film sikereiben fürdőzik - bár még tavasszal mutatták be a mozikban a nagysikerű produkciót, a sztárt azóta is ostromolják a rajongók.TV + Sztárok--Szakított Hódi Pamela és Berki Krisztián?http://www.life.hu/sztarok/20170703-szakitott-hodi-pamela-es-berki-krisztian.htmlVilágra szóló lakodalmat tervezett Berki Krisztián és Hódi Pamela, ám esküvőjük elmaradt. Úgy tűnik, hogy a holtomiglan, holtodiglan helyett inkább szakítottak. TV + SztárokOrigoKasszás Erzsi műsorvezető leszhttp://www.life.hu/sztarok/20170703-kasszas-erzsi-musorvezeto-lesz-a-fem3-on.htmlA FEM3 Café csatorna hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a hírt, hogy hétfőtől új műsorvezető várja majd a nézőket.TV + SztárokOrigoFriss: Szakított VV Mici és VV Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20170702-vv-mici-es-cc-krisztian-szakitott.htmlEnnek is vége. Pedig sokáig azt hittük, hogy VV Mici és VV Krisztián kapcsolata tartós lesz. Még egy kamu-Elvis előtt is kimondták az igent. Most mégis szakítottak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.