Berkiék rengeteget buktak a lefújt esküvőn

Forrás: Instagram/aberki -
Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon várták a falubeliek szombaton Berkiéket, de még egy fűszál sem mozdult meg az esemény kapcsán. A sztárok tényleg lefújták az esküvőt. 

A Biriben lakók bizonyára csalódottak, hiszen az előre beharangozott, hetedhét országra szóló Berki-Hódi lagzi meghiúsult. A sztárok továbbra sem férj és feleség, pedig még egy darabig volt egy kis remény, ugyanis a lefoglalt esküvői helyszínt nem mondták le.

De ennek ellenére sem jelent meg senki a nagy napon. A Biriben lévő kúria 130-140 fő befogadására alkalmas, és 30 embert tud elszállásolni.

Berki és Pamela rengeteget buktak az esküvőn Forrás: Instagram/aberki

"Háromtól tízéves korig húszezer, tízéves kor felett huszonötezer forintot számolunk fel fejenként" - mondta a kúria egyik munkatársa, aki elárulta, hogy ez az összeg magában foglalja a vendégvárást az italcsomagot és a virágdekorációt is, de az ételeket nem.

Ebből kiindulva Berkiék több, mint 3 millió forintot buktak el, és emellé még a romantikus élménnyel sem lettek gazdagabbak - írta meg a Ripost.

Szakított Hódi Pamela és Berki Krisztián?

Világra szóló lakodalmat tervezett Berki Krisztián és Hódi Pamela, ám esküvőjük elmaradt. Úgy tűnik, hogy a holtomiglan, holtodiglan helyett inkább szakítottak. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.