Donal Logue lányát még mindig nem találják: Videó!

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Michael Loccisano -
Danny Trejo Donal Logue eltűnt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 16 éves tinilánynak már egy hete nyoma veszett, de még mindig nem tudni róla semmit. 

A New York-i rendőrség már egy hete keresi Donal Logue 16 éves transznemű lányát. A fiatal eredetileg Arlo néven született, de ma már nőként él, és Jade-nek hívják. A helyi hatóságok nagy erőkkel keresik a lányt, de egyelőre semmi nyomuk sincs.

Donal Logue tinilányáról még mindig nem tudunk semmit Forrás: AFP/2017 Getty Images/Michael Loccisano

A Vikingek sztárja kétségbeesetten keresi a megoldást, és már más sztárok is megszólaltak az édesapa ügyében. Színész barátja, Danny Trejo a Twitteren tett közzé egy videót, melyben könyörögve kéri, hogy Jade kerüljön vissza a családjához:

A 30 másodperces felvételt rengetegen megtekintették már, és mindenki azért szurkol, hogy minél hamarabb előkerüljön az eltűnt tinilány - írta meg a RadarOnline.

90 éves lett Gina Lollobrigida olasz színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170704-90-eves-lett-gina-lollobrigida.htmlAz egyik legnépszerűbb filmcsillag volt Olaszországban és az egész világon Gina Lollobrigida, bár hihetetlenül teheséges volt, szerepeit többnyire a kinézete miatt kapta. TV + Sztárok--Kasza Tibi esküvői titkokat árult el - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170704-kasza-tibi-kozelgo-eskuvojukrol-meselt.htmlKasza Tibi néhány hónappal ezelőtt A Nagy Duett színpadán, élőben kérte meg szerelme, Manker kezét. Az esküvőre is hamarosan sor kerül... TV + Sztárok--Kiderült, miből telik Gáspár Győzőnek luxusautóra: testvére elárultahttp://www.life.hu/sztarok/20170704-kiderult-mibol-telik-gaspar-gyozonek-luxusautora.htmlGáspár Győző pénzét elvették a hatóságok adócsalás vádja miatt, de úgy tűnik, így sem szűkölködik. Kiderült, miből telik neki 40 milliós autóra! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBerki Krisztián üzent az őt üldöző újságíróknakhttp://www.life.hu/sztarok/20170704-berki-krisztian-az-ot-uldozo-ujsagiroknak-uzent.htmlBerki Krisztián mindenkinek, de elsősorban az őt üldöző újságíróknak üzent, mégpedig azt, hogy: vérciki! TV + Sztárok--Katalin és Vilmos két hét múlva Lengyelországba látogat a gyerekekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20170704-katalin-es-vilmos-ket-het-mulva-nemetorszagba-latogat.htmlNagy dolgot jelentett be a királyi család: két hét múlva Lengyelországba és Németországba látogatnak, ráadásul a gyerekekkel együtt! Akár te is találkozhatsz velük, ha követed az útjukat! TV + Sztárok--Budai boltban vásárolgatott Ashton Kutcher a gyerekévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170704-ashton-kutcher-mila-kunis-budapesten.htmlAshton Kutchert egy budai bevásárlóközpontban fotózták le, ahogy kislányával válogat a müzlik közül. Kutcher és családja szeptemberig biztosan Magyarországon lesznek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.