Kourtney Kardashian egy fiatal modellel kavar: Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Kcs Presse / Mega -
modell Kourtney Kardashian szerelem pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy különleges fotó került napvilágra Kourteny Kardashianról, amelyen egy fiatal francia modellel sétálnak kézen fogva. 

A többgyermekes édesanya az otthonától távol vakációzik, ugyanis Saint Tropezen kapták lencsevégre egy 23 éves modell társaságában. Láthatóan jól érzik magukat együtt, hiszen mosolyogva, kézen fogva sétálgatnak a nyílt utcán.

Lesifotósok kapták lencsevégre a sztáranyukát és a fiatal férfit Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Kcs Presse / Mega

Eközben Kardashian exe, Scott Disick is belecsapott a lecsóba: őt egy Miamiban lévő menő szórakozóhelyen fotózták le, egy születésnapi rendezvényen.

Sokan azt gondolják, hogy Kourteny és Scott között még koránt sincs vége a románcnak, de egyelőre úgy tűnik, hogy mindketten igyekeznek szórakoztatni magukat - írta meg a TMZ.

Kourtney Kardashian Justin Bieberrel randevúzott

Justib Bieber legutóbb egy bejegyzésében a nála 15 évvel idősebb Kardashian lánnyal, Kourtneyval pózolt. Bár akkor a celebnő azt nyilatkozta, hogy semmi közük egymáshoz, pusztán csak barátok, most viszont újabb árulkodó fotók kerültek a nyilvánosság előtt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.