Debreczeni Zita nászút Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gianni és Debreczeni Zita egy olaszországi síparadicsomban mondták ki a boldogító igent, de a nászútra még mindig nem került sor. Elárulták, miért nem tudtak menni.

Izgalomban tartotta az országot Gianni és Debreczeni Zita esküvője, ugyanis előzetesen szinte semmit nem lehetett tudni a nagy eseményről. Persze a különböző pletykákból kiderült, hogy Olaszországban tartják majd a menyegzőt, ami így is lett. Egy síparadicsomban mondták ki a boldogító igent, képeket viszont csak hetekkel a nagy nap után láthattak a rajongók.

Gianni és Debreczeni Zita nem mentek nászútra Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Az esküvő után tettek egy velencei kiruccanást, de mint kiderült, ez nem a nászút volt. Arra ugyanis még nem került sor. Gianni azt is elárulta, hogy miért.

Most szeretnénk minél több időt együtt tölteni, hogy pótoljuk mindazt, amire az eddigi elfoglaltságaink miatt nem sikerült sort kerítenünk. Ezek közé tartozik a nászút is.

mondta a férj, aki a nyári progrmanjaikba is beavatta az olvasókat.
"Idén is megyünk fesztiválozni, mert imádjuk a szabadtéri zenei rendezvényeket, a hangulatot és az előadókat, és azért is, mert ezek az évente ismétlődő programok kellemes ritmust és lüktetést adnak az életnek"mondta a Borsnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.