VV Mici édesanyja tiszta vizet öntött a pohárba

VV Mici VV Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici és Krisztián kapcsolata a Való Világ 8. szériájában kezdődött. A kamerák előtt bontakozott ki a szerelmük, ami átcsapott kőkemény pornóba is. Miután a játék véget ért a fiatalok összeköltöztek és folytatták közös életüket. Egészen idáig..

Szűk 8 hónapig tartott Mici és Krisztián kapcsolata, ami igen viharosan ért véget. A férfi azt állította, hogy Mici megcsalta őt egykori kedvesével, aki elől egyébként a villába menekült. A lány természetesen ezt tagadta és egy hosszú videóüzenetben elmesélte az ő álláspontját is.

Ezúttal pedig Mici édesanyja is megszólalt, nem hagyja lányát bántani.

Édesanyukám❤️

Noémi Dudás ❤️ VV8 (@micikee) által megosztott bejegyzés,

"Az igaz, hogy szétmentek, de az nem azért, mert Micike felújította a kapcsolatát a régi barátjával. Nem csalta meg Krisztiánt, és azzal az életével szakítani akart. Azért is ment be a Való Világ-villába, hogy a saját lábára tudjon állni, mert bizonyítani szeretett volna. Ez sikerült is neki. Lett szakmája, munkája egy szépségszalonban, 3D-s műszempillákat épít. Krisztiánt nagyon szerette, be is fogadtuk a családunkba.

Hét hónapon keresztül etettük, itattuk, míg ő semmit sem csinált.

Egy huszonhat éves fiúnak nem állhat abból az élete, hogy délig alszik, aztán nem csinál semmit!? Tulajdonképpen eltartatta magát. Micike megmondta, hogy ez így nem mehet tovább, kezdjen valamit az életével. Inspirálni akarta arra, hogy folytassa az iskolát, dolgozzon abban az edzőteremben, ahová felvették, vagy ha nem, költözzön haza. Krisztián az utóbbi mellett döntött, ezért barátságban váltak el. Ezután képes bosszúból azt hazudni, hogy Micike megcsalta? Ez minket nagyon elszomorított. Micike mindig hűséges volt hozzá, szerette, de nem viselte el, hogy kihasználja. Azt csak most tudtam meg, hogy kezet emelt a lányomra. Ha ezt előbb tudom, előbb kellett volna elmennie innen!"- nyilatkozta a Borsnak az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.