Reggeli Show Rádió 1 Sebestyán Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába hihettük azt, hogy az ügy lezárult és döntés született, most kiderült, hogy még koránt sincs vége a jogi tortúrának. Balázsék tovább harcolnak a jogaikért. 

Ahogy azt a Life.hu megírta, a Fővárosi Törvényszék ítélete szerint Sebestyén Balázs és a Rádió 1 sem használhatják a Reggeli Show elnevezést a műsorukban, illetve sem leírt formában, sem logóban nem alkalmazhatnak olyat, amely az egykori Morning Showra hasonlít.

Azonban Balázsék nem nagyon törődnek a döntéssel, továbbra is használják a nevet, sőt, gyakorlatilag semmin nem változtattak. Most pedig azt is megtudtuk, hogy miért nem veszik komolyan az ítéletet:

Sebestyén Balázsék nem adják olyan könnyen a Reggeli Show-t Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Valóban kézhez kaptunk egy végzést, amely szerint felszólítottak minket arra, hogy függesszük fel a név és a logóhasználatot a rádióban és az online platformokon egyaránt. Ez a végzés egy ideiglenes intézkedés a perben, még nem ítélet, nem jogerős, az ügyvédeink pedig a meghatározott 15 napon belül jogorvoslatért folyamodnak a bíróságnál. Egyelőre ez minden, amit az ügy kapcsán el tudunk mondani egészen addig, amíg meg nem születik döntés a fellebbezésről. Mi egyébként ma is úgy gondoljuk, hogy mind a Reggeli Show, mind pedig a Morning Show név bennünket illet, az induláskor mi találtuk ki, mi építettük fel ezt a brandet, az eredeti Morning Show mi voltunk, rólunk szólt, és az igazunkért tovább küzdünk. Egyelőre nem lehet tudni, hogy az a védjegy kinek a tulajdonába kerül, mi bízunk benne, hogy visszakapjuk. Azt azonban már bizonyították a hallgatók, hogy nekik mindegy, milyen néven jelentkezünk, ránk kíváncsiak, nem pedig egy névre, és ezért mi borzasztóan hálásak vagyunk nekik" - mondta a Rádió 1 reggeli műsorában Sebestyén Balázs.

"Természetesen mi is hírt kaptunk a bírósági végzésben foglalt ideiglenes intézkedésről. Szorosan együttműködünk Balázsék jogi képviselőivel, és minden jogszabályt, jogerős végzést és ítéletet betartva, jogszerűen fogunk eljárni ebben az ügyben. Megvizsgáljuk, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, és azok függvényében döntünk majd a továbbiakról, az azonban biztos, hogy Balázsék továbbra is a Rádió 1-en jelentkeznek minden hétköznap reggel" - nyilatkozta a Rádió 1.

Balázs durván beszólt a Class FM igazgatójának

A Fővárosi Törvényszék a Calss FM tulajdonosának adott igazat, így Sebestyén Balázsék nem hanszálhatják tovább a Reggeli Show nevet. Ők mégsem foglalkoznak ezzel, pedig hatalmas összegű a bírság, sőt, Balázs ma a közösségi oldalán viccelődött az üggyel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.