Steiner Kristófot átverték: a nevével fémjelzett vegán foodtruck húst kezdett árulni

Forrás: Facebook/Steiner Kristóf -
felháborodás hús Steiner Kristóf vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Steiner Kristóf nagy örömmel adta nevét egy kisbuszhoz, hogy saját receptjei alapján vegán kajákat áruljanak egy udvarból minden nap. A történet azonban felháborító véget ért, ezért fakadt ki Facebook-oldalán Kristóf.

Steiner Kristóf a nevét és vegán receptjeit adta a Kristóf Konyhája nevű foodtrucknak, ami egy udvarban talált helyet, amely különböző mozgó büféknek ad otthont. Sok munka állt mögötte, de a volt műsorvezető örömmel indította útjára a nevével fémjelzett buszt, hogy az itthoni vegánok is kaphassanak minőségi, ízletes és változatos fogásokat.

Azonban nemrég felháborító dologra jött rá, ami miatt kiszállt az egész üzletből.

A nevével ellátott busz húst kezdett árulni! Ez persze nem fér bele az általa képviselt értékekbe, ezért úgy döntött, búcsút int az udvarnak és nem szeretné, ha az ottani létesítmény továbbra is az ő nevét viselné.

Steiner Kristóf kiszállt! Forrás: Facebook/Steiner Kristóf

ettől a ponttól sem a buszhoz, sem az udvarhoz, sem a projekten dolgozó üzletemberekhez nincs semmi közöm többé

Facebook-oldalán

Liptai Claudia elárulta, mitől van ilyen remek formábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170706-liptai-claudia-elarulta-mitol-van-jo-formaban.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám csak úgy ragyognak a boldogságtól, a műsorvezető pedig jobb formában van, mint valaha. Clau elárulta, mitől ilyen bombázó, és azt is, mit kap minden nap a szerelmétől.TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsék rengeteget fognak fizetni, ha továbbra is használják a Reggeli Show-thttp://www.life.hu/sztarok/20170706-sebestyen-balazsek-nem-hasznalhatjak-a-reggeli-show-t-vagy-sokat-kell-fizetniuk.htmlA Fővárosi Törvényszék a Calss FM tulajdonosának adott igazat, így Sebestyén Balázsék nem hanszálhatják tovább a Reggeli Show nevet. Ők mégsem foglalkoznak ezzel, pedig hatalmas összegű a bírság! TV + Sztárok--Így turkált a bugyijában Aleska, Sáfrány Emese- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170705-aleska-a-sajat-bugyijaban-turkalt-video.htmlAleska Diamond ezúttal sem tudta otthonhagyni a szexi énjét. Meg is lett az eredménye... TV + SztárokOrigoSztárok, akiket a saját családuk vert át http://www.life.hu/sztarok/20170705-sztarok-akik-rossz-viszonyban-vannak-a-rokonaikkal.htmlSokak számára elképzelhetetlen a családon belüli hazugság és viszálykodás, de bizony sajnos vannak olyan esetek, amikor a végletekig képes elfajulni rokonok között a viszony. TV + SztárokOrigoAz ügyvédéletről mesélt Zimány Linda: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170705-ilyen-az-elet-ugyvedkent-zimany-linda-szerint.htmlZimány Linda egy televíziós műsorban vendégeskedett, ahol sok egyéb más téma mellett arról is mesélt, hogy hogy tetszik neki az ügyvédélet. TV + SztárokOrigoScarlett Johansson sűrűn cserélgeti a pasikat http://www.life.hu/sztarok/20170705-sclarett-johansson-nem-sokat-idozik-egy-pasi-mellett.htmlScarlett Johansson már lassan azt sem tudja, hogy kivel randizik. Úgy váltogatja a pasikat, mint mások a zoknit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.