Majdnem egybekelt Cynthia Dictator és Varga Viktor

Forrás: Facebook -
esküvő Varga Viktor Cynthia Dictator
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal művész őszintén mesélt a jelenlegi életéről, a szerelméről, és a meghiúsult esküvőjükről is. 

Varga Viktor mostanában szárnyal. A közösségi oldalát nézve nem csak fotók, hanem csodás festmények és hangulatos zenei feldolgozások is sorra megjelennek, melyeknek köszönhetően a zenész egy teljesen új arcát ismerhetik meg a követők.

Varga Viktor örökre szeretni akarja Cynthiát Forrás: Facebook

Kiderült, hogy Viktor sikere nem csak a kemény munkának köszönhető, hanem annak is, hogy végre békére leltek Cynthiával, és ez mindkettejük számára sokat jelent. Viktor ugyanis ráébredt, hogy Cynthiával hűséges akar lenni, vele szeretni élni, és nem létezik számára senki más. Már majdnem el is vette feleségül a csinos fotográfust:

"Most majdnem volt egy házasságunk egyébként. Volt egy koncertem Szlovákiában, ahol a polgármester meg ott ilyen hasonló figurák nagyon szeretnek, és hát egy nagyon hosszan tartó buli volt, reggel 9-ig ott voltunk. És hát valahogy addig húzódott a buli, hogy gyakorlatialg kitaláltuk, hogy mi most összeházasodunk abban a pillanatban. Úgyhogy reggel elkezdtek az asszonyok kakasokat vágni, befogtak egy hintót, elindult az egész procedúra (...) Aztán az lett a hiba az ügyben, hogy le kellett volna menni Békéscsabára az anyakönyvi papírokért, neki Pestre, és akkor mindenki sírva fakadt, még a polgármester is"

Demcsák Zsuzsa egy volt vízilabdázóba szerelmes http://www.life.hu/sztarok/20170707-vizilabdazoba-szerelmes-demcsak-zsuzsa.htmlEgyre több dolog derül ki Demcsák Zsuzsa új szerelméről, akinek a nevét ugyan még nem tudjuk, de a foglalkozását igen. TV + SztárokOrigo3 év után elhagyhatja Magyarország területét a kerítéssel vádolt UFO Zsoltihttp://www.life.hu/sztarok/20170707-elhagyhatja-magyarorszag-teruletet-ufo-zsolti.htmlUFO Zsoltit 2012-ben tartóztatták le kerítés és vagyon elleni bűncselekmény vádjával. Azóta, hogy szabadlábon védekezhet Budapest területét csak engedéllyel, az országot pedig egyáltalán nem hagyhatta el. Most azonban megszabadult a béklyóitól. TV + Sztárok--Lópici Gáspár fia még két hónapig előzetesben maradhttp://www.life.hu/sztarok/20170707-szilagyi-istvan-fia-meg-ket-honapig-elozetesben-marad.htmlSzilágyi Istvánt, vagy ahogy egy ország ismeri, Lópici Gáspárt csúnyán összeverte a fia, több bordája is eltört. Pétert akkor előzetes letartóztatásba helyezték súlyos testi sértés miatt, és az biztos, hogy még egy darabig nem jön ki! TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs szerint a végzés ellenére nyugodtan használhatják a Reggeli Show nevethttp://www.life.hu/sztarok/20170707-sebestyen-balazs-szerint-tovabb-hasznalhatjak-a-reggeli-show-nevet.htmlSebestyén Balázsék ugyan kézhez kaptak egy ideiglenes bírósági végzést, de ennek ellenére tovább használják a Reggeli Show nevet. Balázs szerint ezt még jogosan megtehetik, egy ügyvéd szerint azonban nem. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoForrón csókolja egymást Istenes Bence és Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20170707-istenes-bence-es-csobot-adel-csokja.htmlJúlius 6-án, csütörtökön volt az International Kissing Day 2017. A sármos műsorvezető ennek apropóján töltött fel egy forró fotót kettejükről.TV + Sztárok--Így él most Pokrivtsák Mónikahttp://www.life.hu/sztarok/20170706-pokrivtsak-monika-interju.htmlA „Meri vagy nem meri?" műsorvezetője, Pokrivtsák Mónika évek óta az Egyesült Államokban él férjével és a kutyájukkal. 7 éve vonult vissza a tévézéstől és a nyilvánosságtól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.