Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Sáfrány Emese pár hete összeköltözött focista párjával. Most pedig a Balatonon pihennek.

Legutóbb akkor írunk Aleskáról, amikor az Ezek Megőrültek! című műsorban egy aprócska bikiniben próbálta elmutogtnai társainak, Zámbó Árpinak és Varga Viktornak a 'zsebtolvaj' szót. Mindezt úgy akarta megoldani, hogy a saját bugyijában turkált.

Most pedig balatoni nyaralásának fotóiból szemezgettünk:

#napibalaton #balaton #vizibicikli #summer

Sáfrány Emese aka Aleska (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

#balaton #together #sungoesdown

Sáfrány Emese aka Aleska (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

#ananászka #balaton

Sáfrány Emese aka Aleska (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Balaton Sound: Timmy Trumpet exkluzív interjút adotthttp://www.life.hu/sztarok/20170708-timmy-trumpet-exkluziv-interju.htmlTimmy Trumpet Ausztráliából érkezett a Balaton Soundra. TV + Sztárok--Ábel Anita mosolygó strandszelfijétől neked is jókedved leszhttp://www.life.hu/sztarok/20170708-abel-anita-strandszelfit-lott.htmlHorvátországban tölti jól megérdemelt pihenését Ábel Anita és családja.TV + Sztárok--VV Mici óriásmellei a Balaton Soundon sem pihennekhttp://www.life.hu/sztarok/20170707-vv-mici-mellei.htmlSzakítás után a Balaton Soundon próbál meg visszatérni régi életéhez VV Mici. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia ősszel a Sztárban sztárban térhet visszahttp://www.life.hu/sztarok/20170708-liptai-claudia-a-sztarban-sztarban-terhet-vissza.htmlLapinformációk szerint Liptai Claudia, aki korábban elárulta, hogy megcsináltatta a melleit, ősszel térhet vissza a TV2-höz a Sztárban sztár című műsor egyik zsűritagjaként. TV + SztárokOrigoVajna Tímea bikinis képe nagyon szexihttp://www.life.hu/sztarok/20170707-vajna-timea-bikiniben-is-szexi.htmlNagyon dögös ezeken a friss képeken Vajna Tímea.TV + SztárokOrigoMegtalálták Ryan Gosling hasonmását: hihetetlenül egyformák!http://www.life.hu/sztarok/20170707-megtalaltak-ryan-gosling-hasonmasat.htmlAz egyik legszomorúbb dolog a világon, hogy Ryan Goslingból csak egyetlen egy van. Szerencsénkre azonban megtalálták a színész hasonmását, ráadásul nincs is messze. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.